Main Menu

rent a car .... za odlazak na more

Started by Finalina, July 26, 2010, 02:49:21 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Da li neko od vas ima iskustva sa rentiranjem kola i preporuku gde to treba obaviti?

U pitanju je odlazak na more (npr u Crnu Goru).
Definitivno je avion/voz veliki izdatak za nas cetvoro  :ljut: .... gledam vec nekoliko dana i ne mogu da verujem da rent a car za dve nedelje vredi manje nego cetiri avionske karte  :fool:  .... pa i uz benzin koji se potrosi to sve opet bude povoljnije od svake druge varijante, posebno radi toga sto bi kolima mogli i da se švrljamo po obali  :girl_in_love:

edit > Voz bi nas kostao preko 40000  oko 20000, a avion preko 60000 .... rentiranje kola je taman izmedju  :)

Dawn

Povratna vozna karta u spavaćim kolima iz Novog Sada je 62 evra, a deca imaju popust. Sumnjam da bi rentiranje izašlo jeftinije od toga.

Finalina

Quote from: Dawn on July 26, 2010, 02:53:02 PM
Povratna vozna karta u spavaćim kolima iz Novog Sada je 62 evra, a deca imaju popust. Sumnjam da bi rentiranje izašlo jeftinije od toga.
Pa to je onda super , ako je ta cena .
Gledala sa na sajtu zeleznice i bilo mi je neverovatno da je tako visoka cena koju sam ja izracunala, a i nisam videla kako obracunavaju popusta za decu .... pozvacu ih telefonom, da resim dilemu

Dawn

100% je tako, moja kuma večeras putuje :)

Finalina

utoliko bolje, to mi najvise odgovara :) .... zvala sam : karta 2205 i lezaj 1575 , pa sve to puta tri za spavaca kola ( tako kaze teta na centrali )

Dawn