Main Menu

Konkurs - želje za Baby friendly!

Started by NikkiL, July 23, 2010, 02:50:53 AM

Previous topic - Next topic

NikkiL

Ko o čemu ja samo o konkursima (a i zaredjali smo nešto u udruženju sa istima... :)).

Imamo sada lep konkurs, ne znam da li je linga ostavljala ovde, ne mogu da nadjem (sorry ako ponavljam) za 10 želja za Baby friendly.

http://www.roditelj.org/2010/07/09/konkurs-udruzenja-roditelj-ja-i-baby-friendly/

QuoteSvoje odgovore na to šta biste volele i šta očekujete od baby-friendly  načina rada u porodilištima pošaljite na info@roditelj.org, sa naznakom 'Torba puna želja' , najkasnije do 25.07.2010. Autori najlepših želja će biti nagrađeni na manifestaciji 'Nedelja dojenja 2010', a pobednička lista će, u vidu postera, krasiti neka od porodilišta u Srbiji.

Ima još dva dana, 10 želja će biti na posterima koje ćemo da štampamo i podelimo porodilištima (možda ih i okače  ;D) a prve tri ce dobiti sponzorske pakete koji ce ove godine biti stvarno lepi narocito za mame malih bebirona :) Zato nemojte da ste mi lenje, uvek nam je do sad neka nagrada dolazila ovde... ajd pisite, mozda opet neko odavde dobije! :)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006