Otvoren foto-konkurs na temu nepropisnog parkiranja vozila

Started by janavi, July 29, 2010, 04:32:24 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Ovim konkursom želimo da pozovemo sve građane da nam se pridruže u pokušaju da na kreativan način promenimo navike jednog broja vozača u Beogradu. U toku su brojni radovi na gradskoj infrastrukturi, a nadam se da će ova kampanja navesti sve učesnike u saobraćaju da dobro razmisle pre nego što odluče da svoje vozilo nepropisno zaustave i time izazovu dodatne gužve. Takođe, cilj nam je da nagradnim konkursom osnažimo kampanju bahatoparkiram.com, kao sjajnu inicijativu iz nevladinog sektora, koja na veoma interesantan način doprinosi rešavanju određenog problema u našem gradu – rekao je na konferenciji za medije Danko Runić, direktor Agencije za saradnju sa nevladinim organizacijama.

Filip Milošević, iz nevladine organizacije KRIO, naglasio je da je poziv za učestvovanje na konkursu upućen svima, bez obzira na to da li se profesionalno bave fotografijom ili ne.
Radovi se, uz prijavni formular, dostavljaju u digitalnom formatu na mejl adresu konkurs@bahatoparkiram.com. Konkurs će trajati od 29. jula do 15. oktobra. Najzanimljiviji radovi biće predstavljeni beogradskoj publici krajem novembra na izložbi u Kulturnom centru Beograda, kao i u katalogu konkursa i internet-strani projekta, dok će autorima tri najbolje fotografije biti dodeljene vredne nagrade.

Više informacija i detaljne propozicije konkursa dostupne su na internet-stranici grada Beograda http://www.beograd.rs u rubrici Gradski oglasi, konkursi i tenderi, kao i na http://www.bahatoparkiram.com.

izvor
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Beatrix Kiddo

Jedva cekam da vidim slike  :D  Znam da kod nas ima materijala za bezbroj takvih fotografija...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

janavi

ja od sad nosim FA stalno :rofl:
možda neću poslati na konkurs, al možemo i ovde da stavljamo :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

ovo može da bude i pokvareno policijsko vozilo
a i ne važe se tuđe slike, samo sopstvene :P

Glitter

ovu je fotkao jedan moj drug, prosle godine, sedeo je u kaficu pored i komentarisao kako su se bezveze parkirali i nesto kasnije je dosao pauk i pokupio ih

Xe

Mi imamo slike policijskih vozila parkiranih na mesta za invalide, na zelenoj povrsini... mada se oni vade da ne moraju da se drze zakona ako su izasli na poziv  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Glit, ova tvoja bi osvojila glavnu nagradu. :lol:

U mojoj ulici ostave auto i nasred puta  :crazy:, al ne mogu da saljem na konkurs kad nisam u odgovarajucem gradu.  :ljut:   :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

ja imam fotki kol'ko 'ocete :D ... ako nisam kola ostavila bar dvadeset puta radi  nepropisnog parkiranja tj zaustavljanja drugih vozila, u ulici gde stanujem ... ne stignem da sacekam pauka pa malo slikam dok sacekam taxi da odem na posao