Main Menu

Fleke od trave

Started by AnaK, May 10, 2009, 04:46:20 PM

Previous topic - Next topic

cici

Skinula ogormnu količinu fleka od trave, znate ono kad se klizaju na kolenima :blink: , sa onim Ariel sredstvom.Zanima me da li je i sprej isto tako efikasan.Samo sam sipala odstajalo je 10minuta i ubacila sam u mašinu, nisam ništa trljala.

MissL

Ja zaboravih da pitam za nesto cudotvorno za masne fleke, to mi je najveci problem, taj Ariel mi nekad pomogne, nekad ne. E sad, mislim da je anaK u pravu da zavisi i od materijala, sa nekih stvari se skine bez problema, a sa  majci i dukseva koje su sve pamucne je bas zeznuto
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Sredstvo za sudove, sa hladnom vodom, za masne fleke. Al' to moraš pre mašine, ručno, pa posle normalno pranje.

Jankova ex vaspitačica se mnogo hvalila nekim sredstvom što se kupuje u 'sve za 99' ili kako već prodavnicama, u spreju, za masne fleke. ALi nikako da se setim da ga potražim.
Janko 23.7.2002.

MissL

Ja kao da sam to u nekoj skoro videla :think: moram da kupim
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Opet ja :D za masne fleke Bio shout, super mi je.

martina

shout
poprskam prije pranja, suho, i pustim da odstoji malo ( trebalo bi 10-ak minuta, ali nekad se sjetim i sutra)
onda perem normalno ( tamno perem u hladnoj vodi)

nije los ni oxy clean

ja volim da je sprej, tako mi lakse da ne pretjeram s tekucinom
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

ej, ja.... jooj, jeste lakse kad djeca malo porastu pa izdrze citab dan u istom. a tiana cak vise i ne pere stvari poslije svakog nosenja. sve se cudim kako malo vesa perem, zavlacim se po coskovima, galamim na djecu kako mi nisu sve prljavo donijeli iz sobe da operem i da ako ja odem i nadjem oho im se... al stvarno - manje vesa. svega 4 masine sedmicno ( a bivalo ih je po 7), i to jso tiana ide na teninge za plivanje 5 dana sedmicno, luka i martin jednom, meca dvaput, plus moje i mecino trcanje i vozenje bicikla - samo mi je to jedna masina
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

prevodilica

imate li savete
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vojka

Quote from: interpreter on June 22, 2012, 02:30:13 PM
imate li savete
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

hladna voda i sapun i trljas do beskonacnosti
hidrogen rastvor sjajno skida fleke, ali skida i boju, ne znam kakva je navlaka na stolici, da li bi joj hidrogen skinuo i boju :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Upravo skinuh jednu sličnu fleku onim DN sredstvom sa četkicom i peškirom nakvašenim hladnom vodom. Brzo i efikasno, neverovatno.
Janko 23.7.2002.