Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

E, baš o tome razmišljam  :think:
Janko 23.7.2002.

Finalina

lakovi za lampe ili gelovi, svejedno, budu izdrzljivi na noktima, ali izrastak ne moze da se izbegne

cici

Gel je ovo samo jednoslojni mislim, i nije za svacije nokte jer se desava da se ljusti.

Lani

U ovom članku ima nekih super predloženih boja lakova. Ako neko vidi onakvu koralnu nijansu kao na slici br. 3 nek javi, ja obavezno omanem te koralne, ili mi idu previše na narandžasto ili budu obične svetlo crvene.
http://www.allyou.com/style-for-less/budget-beauty/home-pedicure-ideas-00411000067950/

cici

Red Lights Ahead

cajun shrimp

OPI On Collins ave

Pogledaj neki od ovih, moras da ih vidis jer su bukvalno nijansa do nijanse.

cici

Ovaj na srednjoj slici nije toliko narandzast, mazala sam ga.

Lani

Jesi taj imala na onoj kafi kad smo bile  :think:, htedoh da te pitam pa sam posle zaboravila?

cici

Jaoooooooooo, ne znam koji sam imala.Ako sam i imala neki slican onda je bio to ovaj prvi.

Lani

Da, bio je neki na taj fazon. Thanks.  :kiss1:

Lani

Jeste čuli za lakove sa cracking teksturom? :crazy:
Kupim juče u Liliju ovu nijansu... http://hermetic-blog.blogspot.com/2011/08/deborah-pret-porter-08-unplugged.html
jutros krenem da ga mažem, vidim čudno se ponaša, čim počne da se suši postane mat i pojave se neke crtice po dužini nokta. Pogledam flašicu lepo piše "lak sa efektom ispucale teksture". Kad ne čitam deklaracije.  :crazy:
Ovaj sa linka je normalan, ja sam kupila tu cracking varijantu.
Probala sam malo da ga uljudim sa slojem providnog laka preko, i dalje se vide te brazde kad se zagledaš.

Margarita

ja sam cula odavno, koristila koleginica

ali nikako da se nakanim da probam, prvo da se izvezbam sa ovim 'basic' varijantama :lol:

disco2000

cici

Svasta, jos od proslog leta imam :D dmi mi ostavila beli, ali je Olja imala neke cudne asicijacije pa nije prosao slavno sad imam srebrni i bakarni.
Jeste mat kad se namaze ali neki top coat preko resava stvar, i on se nanosi preko laka u boji pa preko cracking.Meni se svidja, posebno kad nemam vremena da mazem nokte stavim taj preko.

Lani

E sad kad sam stavila još jedan sloj preko providno, sad je skroooz popucao, čak i ne izgleda loše.  :lol:

Ira

Ja sam nedavno otkrila te ispucale lakove, nije lose ja cesto koristim crno/crvenu varijantu.
ovako nesto

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck