Main Menu

rihanna, miley and co

Started by monochrome, October 07, 2013, 05:53:50 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

da li vi dozvoljavate svojoj deci da gledaju spotove poput rihanna-pour it up (valjd' se tak' zove) i wrecking ball by miley?

dmi

meni su oba spota vrlo primitvna. a moje dete to ne moze kuci da gleda jer nemamo kablovsku, pa tako ni muzicke kanale
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

vojka

Quote from: monochrome on October 07, 2013, 05:53:50 PM
da li vi dozvoljavate svojoj deci da gledaju spotove poput rihanna-pour it up (valjd' se tak' zove) i wrecking ball by miley?
moram prvo da izguglam da vidim sta je to
posto mi ne stizemo da gledamo tv  :lol:
ako i gori tv to je na crtacima, ili ja uvece/ujutru uz peglu gledam neki film/serju dok one spavaju
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lukina mama

ja doticne spotove nisam videla, samo delove, na svu srecu moje musko dete to ne zanima  :girl_haha:
Luka ,09 April 2005

monochrome

ja sam videla raspravu u dnevnim novinama pa otisla na yt da vidim sta je...mislim...pregrozno...ja uopste ne razumem kako to prolazi...

Zumbulica

Ja vise nisam u situaciji da zabranjujem i da hocu. Pricale smo na tu temu, utesilo me to da je Majli navela kao primer loseg odrastanja tinejdzerskog idola, a neku drugu kao super primer (u prevodu, ostala je normalna ta druga, mozda Selena Gomez  :think:).
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

I da, da priznam da sam odgledala samo pocetak spota, mrzelo me, ali sam obavestena da se radi o nekoj golotinji i lizanju cekica  :crazy: Bljak i grozno  :(

dmi

odvratna su oba spota. tesa vise ne gleda ni hanu montanu, zato sto je ukacila negde neki skandal koji je majli napravila i zgrozila se :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

vojka

sad sam odgledala
sta da kazem, ovo sa miley je nekako i smesno i tuzno, mislim da taj reziser bas i nije obavio dobro svoj posao  :think:
a rihannin spot mi je vrlo vulgaran, tj ona mi je nakako vulgarna i jadna, one plesacice u pozadini i nisu bas tako, i svaka im cast na misicnoj snazi
ali to je moje vidjenje, a kako to sve vidi neko ko ima od 10 pa na vise godina
to je vec drugo pitanje  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Zumbulica

Ema juce dobila nesto na poklon sa likom Hane Montane, da album za slike zaostao negde u prodaji, znate kako ga nam je pokazala - drzeci daleko od sebe sa dva prsta  :lol: A Jelena komentarise kako bi vecina mama taj poklon spalila  :lol:

senka

jel bilo već generalno na ovu temu, ledi gaga i sl.?
nisam videla spotove, nisu ni oni
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

monochrome

Quote from: senka on October 07, 2013, 07:53:15 PM
jel bilo već generalno na ovu temu, ledi gaga i sl.?
nisam videla spotove, nisu ni oni

ovo je senka prevazislo tu staru temu  :rofl:

Lani

Iva uopšte nije zainteresovana a mi kod kuće slabo gledamo MTV (ge bi to pretpostavljam i mogla da vidi), Youtube-u nema pristup jer je ni kompjuter preterano ne zanima tako da sam ja mirna još neko vreme...

senka

Quote from: monochrome on October 07, 2013, 07:54:08 PM
ovo je senka prevazislo tu staru temu  :rofl:

svet napreduje, probija granice  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maxic

Nisam ni jedan vidjela. Ma sve mi je to negdje normalno da vide. Ne mogu je ja vjecito stititi, ali ne bi mi bilo normalno da joj se kojekakve gluposti dopadaju, a znam da se necemo uvjek sloziti. Mislim mozemo da pricamo, ja da kazem sta i zasto mislim da ne valja. Ovo sad pricam uopsteno, nisam pogledala ni jedan spot.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07