Main Menu

Merkator Pika kartica

Started by stacka, October 06, 2009, 07:43:49 PM

Previous topic - Next topic

emge

E, bezveze... da čekaš dva mjeseca :hm:

Idi pitaj na info pult, mogu li to da ti smanje :) Al' sam ja naivna, a?

janavi

Quote from: stacka on December 04, 2009, 08:37:03 AM
Definitivno jeste bila Pika :clap:
Sad sam ponosni vlasnik iste :rofl: Verovatno su znali sa kim imaju posla pa mi je mesecni limit manji nego sto sam ocekivala, mada nije to ni tako lose :rofl:

Elem, na onom papircetu koji sam dobila pise da nakon dva meseca aktivnog koriscenja kartice mogu da uzimam robu na rate :crazy: A stooooooooo, jel zna neko... htela sam da se obradujem lapatopicem za NG :crycry:

to ti piše u članu 4 :wall:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

stigla mi pika, predata 9.2.
a limit mi je  :stop: :nesvest:
nema teorije da potrošim toliko :ljut:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Dakle :shout:

Istice mi Pika sad u novembru, pametnica na salteru mi je rekla ako je nisam koristila dva meseca da pozovem broj u NS i da ce mi je oni automatski produziti. Sad sam zvala, izvesni gospodin mi je rekao da to nije moguce nego da moram da provucem par puta karticu u narednih par dana kako bi oni videli da je aktivna pa da pozovem sredinom novembra kad ce oni odluciti da li ce da mi naprave po automatizmu ili moram opet da popunjavam zahtev :wall: :wall: :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

Šta njih briga da li ti nju redovno koristiš ili ne, kakve su to fore.  :hm:  Ima li neka stavka u ugovoru s njima gde piše da moraš da je koristiš redovno da ne bi izgubila pravo na produženje?

stacka

Nemam pojma, moracu da iskopam ugovor kad dodjem danas sa posla. Stvarno su kreteni, bas sam se smorila. Valjda im je bitno da li sam nekad preskocila uplatu  a ne da li cu je koristiti mesecno, nedeljno ili dnevno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ma ideja je da će da je produže automatski ako vide da je koristi i da izmiruje obaveze.
Pika je ipak kreditna kartica, tako da ideja da je ne koristiš dva mjeseca je mnogo glupa :crazy: