Main Menu

godine ilti moj batak, nekad i sad

Started by vrana, August 13, 2013, 09:04:05 PM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

:ph34r:

ljepota je u oku posmatraca ...ja sebi sve ljepsa i ljepsa proporcionalno povecanju dioptrije :lol:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

Quote from: :ph34r: on November 25, 2013, 07:10:05 PM
ljepota je u oku posmatraca ...ja sebi sve ljepsa i ljepsa proporcionalno povecanju dioptrije :lol:

neka si ti nama dosla malo :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

ja se u ovu temu ukljucila sa jednom skromnom recenicom tek na 10 strani
izgleda da sam vec umrla  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

martina

ja sam do jedno 18 godina patila sto nisam starija, a odonda mi je sve potaman

nije da se uvijek savrseno osjecam u svojoj kozi, ali nekako uopste ne mislim da su mi godine problem u tome svemu
doduse, ja se vrlo slabo druzim s mladima od sebe, mislim da je ovaj forum jedno od rijetkih mjesta gdje sam medju starijima, tako da o sebi oduvijek mislim ko o puteru, i to mi nesto ostalo... onda se nekad zapanjim da nisam vise puter odavno, ali me ne zabrinjava
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

:ph34r:

Ja svratila mislila neka kuhinjska tema..a to je moj fah :D

Beatrix Kiddo

Ja mislim da same odredjujemo koliko smo stare - ako se osjecamo starima, onda to i jesmo.
Ja se ne dam, isto se ovako osjecam vec petnaestak godina  :girl_haha:
A stvarno mi je cudno kad sretnem neke svoje vrsnjake, koje npr. niam vidjala od srednje skole, pa se iznenadim kako starije izgledaju.
Iako se ne osjecam tako, vjerovatno i ja njima izgledam starije  ;D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.