Main Menu

rihanna, miley and co

Started by monochrome, October 07, 2013, 05:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Vojka, ja bih glat ovog mog ponudila, ali ne mogu, vec sam ga obecala :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

martina

ja tt ne nudim nikome i unaprijed sazaljevam toga ko s njom bude morao na kraj da izlazi, i nju bude slusao kako mu objasnjava sto kako i zasto je kreten...
mada, voli da pravi slatkise...
pa mozda mu se bude isplatilo, zavisi sve od ukusa  :rofl:
a kad prica o djecacima iz skole, to je sve debil do debila, po njenoj prici... majko moja ...

elem, ja od tasti L&M ocekujem da preuzmu kuhanje i spremanje, ja cu kod titi da budem angazovana 100% sa spremanjem, a meca kuhanjem  :rofl: kolace ne moramo  :rofl:  to cisto da ne moraju stalno da imaju limuna i vode pri ruci kad dolazi svekrva u posjetu... osim ako svekrva ne bude neki hipik... uh, zamisljam to  :lol:

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Urbana

Uh martina onda ce to da mi bude previse .... pod tim uslovom mogla bi samo onda Lolu da ti dam .... sve ume i zna samo joj treba podrska ... mislim nece celog zivota biti u pubertetu.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

monochrome

monochrome

janko i stelka mogu celo vreme da igraju sah i penju se  :rofl:
unucice je ana vec preuzela...pretpostavljam za shishanje, hranjenje i to tako...ja cu samo da se majmunisem  :dog: :dog: :dog: :dog: :dog:

AnaK

:friends:

Možeš da ih hraniš, ali ja vodim na šišanje :lol:
Janko 23.7.2002.

kalimero

da, da, specijalni uslovi  :rofl:

Batina izabranica ce samo morati da ili ima beskrajnu ljubav prema njegovim sportovima ili da nadje sebi unosan hobi dok on mlati po ledu ili da smisli unapred ljubavnika  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

Elanor

Quote from: martina on October 13, 2013, 07:53:11 PM

a kad prica o djecacima iz skole, to je sve debil do debila, po njenoj prici... majko moja ...
:friends:
milena za filipa kaze da nema mozak, vec samo jednu musicu koja je ko-zna-kako uletela u njegovu glavu pa sad zuju okolo, pokusavajuci da izadje.
letos prica o nekim decacima iz parka: ali oni, oni nemaju mozga, ma nemaju ni tu musicu, samo kosu na glavi
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Zumbulica

Sreca pa je Senka obecala onog njenog za moju Milevu  :girl_haha: Jadne nas dve, mislim Senka i ja  :lol:
A Ema je moj Dobrivoje  :girl_in_love: Ona je onaj retki tip koji prvo vodi racuna o tudjim osecanjima pa o svojim.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Mada, tesko ce ona njemu prepustiti da bude Ajnstajn, a ona samo Mileva  :think:  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Mirka

Da ne žmurim, nudim i ja komada dva
zvrkasti, ovakvi, onakvi, ali divni, ljubi ih majka  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Todorče i Una  :girl_in_love:
A Ivu bih ja za mangovog Pavlička  :love32:
Janko 23.7.2002.

Lani

Mirka

Kosta, 27.05.2004.