Main Menu

Kolevka umesto kreveca?

Started by vrana, August 28, 2011, 05:35:16 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Da li je neko imao kolevku umesto kreveca? Ne mislim sve vreme, nego u nekom pocetnom periodu, prvih par meseci.
Ne bih opet unosila krevetac u spavacu sobu, vec nam je pretrpano unutra, a ako sve bude u redu, verovatno bismo gledali da predjemo u veci stan kad se beba rodi, pa sam mislila da mi za pocetak to bude neko resenje, dok stvari ne dodju na svoje mesto.

Ako ste imali iskustva, zanima me do kog uzrasta je kolevka komforna za bebu, i da li se beba udara o ivice prilikom ljuljanja?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

maxic

Imala sam ja za drugo dvoje, posto je krevetac bio zauzet.  Kod nas je Milos bio u njemu do recimo 5 mjeseci, ondak smo ga preselili u krevetac, jer vise nije mogao da stane. Ako imas od nekog da pozajmis, idealna varijanta, ako ne, moze i onaj "skopivi" krevetac, sa dusekom preko, tako smo mislim radili za Marka ( on je imao jedno 5-6 varijanti za spavanje, a opet nije spavao)
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

prevodilica

ako dobiješ bebe od po 4kg, ko u mom slučaju, nije preporučljiva kolevka :lol:

vrana

A sto? Ne moze da stane ili je tesko za ljuljanje?

Mislim, moj sigurno nece biti teska kategorija, daj boze da dobacim do devetog meseca uopste, a ni ovaj prvi sto se na vreme rodio nije imao preko 3 kg.

Nasla sam neke bas fine i male kolevke, evo npr u simpu:

http://www.simpo.rs/product/view/323

a pise da je za uzrast od 0 do 6 meseci.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

mi smo imali kolijevku kad su se luka i martin rodili. meni je bila super. plus, treba da imas neku koja moze da se zakoci. mislim da beba do jedno 6-7 kila moze u kolijevku ( zavisi i kolika je), jedno 3-4-5 mjeseci, zavisi od bebe
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost