Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Predivan je koi
Ja ga bas cesto mazem

cayca

Quote from: stacka on December 15, 2016, 08:04:41 PM
Dobila sam od muza Opi paketic  koji je osvojio pre neki dan na Play radiju :girl_haha:

Muir muir on the wall (koji je divan ovako u bocici i probacu ga vec veceras) i nesto sto ne znam sta je :-[ Opi infinite shine 2, tako da pliz prosvetlite me :-[ :-X

Infinite shine jesu hibridni lakovi. Ne treba im lampa za sušenje - suše se na dnevnom svetlu. Pretpostavljam da si dobila top coat, ali ne mogu tvrditi sa sigurnošću ukoliko nam ne daš više informacija šta piše na bočici.

Muir Muir je divan. Predlažem da ga probaš i preko nekog braon laka.

stacka

Hvala, Cayca :)

Na bocici pise : Opi infinite shine 2, ispod toga lacquer / laque i nijansa je Don't ever stop!  i to je to :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cayca

Aha, dakle u pitanju je lak u boji, ne nadlak. Možeš ga koristi kao običan lak. Za Infinite Shine je caka u nadlaku.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vrana

Dobila sam dva nova laka za ng, opi shh ot's top secret i she's a bad muffuletta

A inace sam potpuno odusevljena onim zelenim koji mi je drugarica donela, mavala racing green. Mnogo je lep na ruci, mnogo
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

stacka

Ponesi ih na sledecu kafu, ovaj prvi deluje kao nesto sto bi se meni dopalo :girl_in_love:

Pre neko vece sam skidala onaj Blue jeans ili kako se vec zvase :rofl: jeeeedva, ali jeeedva sam ga skinula, sutradan su mi isto bili plavkasti nokti, zezala sam se sa I. reko' "zamisli pozli mi sad i moram u urgentni, kad bi mi videli nokte odmah bi me na kiseonik stavili" :lol:
Ali je potpuno caroban na rukama :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao stačka izvini, trebalo je da te upozorim, on baš farba nokte.  :crazy:

Oba ova Opija su baš lepa, ovaj drugi malo baca na Esijev Watermelon.  :think:

AnaK

Mnogo su mi krti nokti, nekako suvi, pucaju. Imate li preporuku za nešto što povećava elastičnost?
Janko 23.7.2002.

emge

AnaK

Hvala, potražiću, baš me nervira :burko:
Janko 23.7.2002.

emge

Mislim da Diklr vise na, sad ima Nega, to je to, manje vise. Meni prija i kao krema za ruke.
A imaju i neki vitamini da se piju, za kosu i nokte, to nisam probala..

Lani