Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

kali, mi smo jedne godine odustali od NM, zbog mnogih impresija slicnih tvojoj :rofl:

kalimero

al, kazem ti, ovaj put to zaboravi.....ponavljaj sebi "mmore, more, more, more....."  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

pa to, more je provod, more su koke :rofl:

Unabebili

:lol:

ja sam pocela da mastam o letovanju

i to je nesto  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Ja sam dogovorila ekipu :clap:
Jos samo da nam nadjem nesro da svima stima

Dacko

Mislim da sam našla smeštaj, ali mi odgovara samo cena u prvoj polovini jula, što znači da ću se mimioći sa svim ostalim mansardskim ljubiteljima Tasosa.  :(

Lani

Nećeš sa emge.  :)
Mm mi je definitivno potvrdio da ćemo u avgustu, još sad samo da smislimo kad tačno u avgustu.

Dacko

Tačno! Jeste da ćemo biti na skroz suprotnim stranama, ali možda se sretnemo na Rajskoj plaži. :girl_in_love:

Lani

Mislim da će i Vila biti na Tasosu u tom nekom periodu.

Vila

jeste, ne brini, vidimo se na Tasosu :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Mirka

Mm planira da i mi idemo na Tasos ove godine, krajem juna
Ja treba da se složim, eventualno da usmerim na neku stranu
Planiram da se posvetim onoj Tasos temi i naoružam se informacijama
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Mirčice, sve što te zanima, pitaj.  :kiss1:

Mirka

Oćem, oćem, i samo ću mm-u da izložim raspored  :girl_haha:
:kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Dacko

Ispalo je da je planirani (čitaj: jeftin :girl_haha:) smeštaj zauzet, pa onda i ne moramo da idemo početkom jula, nego smo se rešili za drugu polovinu meseca, od osamnaestog. Rezervisali smo neku mirnu kuću na brdu iznad Golden biča jer nam se dopao pogled. Penjanje nam se verovatno neće baš toliko dopasti. :lol: