Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

lani, tako je, nije gerakini nista posebno tj prilicno je bzvz kako izgleda i to mesto nije ni blizu hotela, ali ja sam dala samo prakticnu stranu smestaja koja je dobra (po mom misljenju) tj da smo na plazi, da ne kuvam, da ne obilazim restorane jer sam ja tu neodmerena u troskarenju, da ne idem nikuda daleko, da nema guzve (sto je sve bilo presudno te godine), a i cena je prevagnula .... secam se i da je vrana slican utisak imala kada su joj deca bila malena, pricala mi je uzivo pa mi je to i pomoglo da odem tamo (nije daleko kolima, blizu je solun, a moze da se svrcka naokolo), a cici je pomogla da se ne razocaram sto more&plaza nisu fascinantni kao neka druga brojna mesta u grckoj

Lani

Ma OK, meni su more i plaža broj 1 pa sve onda ostalo. Tako da, kad mi neko kaže u startu da je to dvoje bzvz, ja ne slušam dalje, koliko god drugih pozitivnih stvari bilo. Volim i ja da imam plažu odmah u mestu (za dane kad nas mrzi da se mnogo šetamo) ali ako nije dobra, to mi je kao i da je nemam, ako me razumete...
Mi smo i kad su nam deca bila sasvim mala uvek bili u fazonu da se ne vezujemo za jedno mesto i za jednu plažu ali razumem i one koji su u totalno suprotnom fazonu.

Dacko

Quote from: senka on January 31, 2015, 12:38:03 PM
Lani el sam ja ta tvoja drugarica  :lol:
mi smo poslednje tri godine bili u skali potamiji. I ove cemo ako ne nađemo ništa interesantno na Lefkadi.
Meni golden b. najviše odgovara od svih plaza na T.
Jesi li negde kačila putopis? Slike sam videla na Fejsu, super su.
Kod meseca planirate da idete?
Quote from: Lani on January 31, 2015, 01:49:25 PM
Ma OK, meni su more i plaža broj 1 pa sve onda ostalo.
Isto, uz mali dodatak da moram da imam i neki izvor hrane u blizini, zato ne razmatram razne lepe kuće na plažama kakvih ima po Sitoniji.

Finalina

Grcku ja uopste ne znam, ucim od vas o Halkidiki mestima, Tasos sam proucila uzduz i popreko u poslednje dve godine na ovim temama, ali ja i dalje mislim da su ostrva za mene, a bice i toga jednog dana... meni se cini da je Grcka skupa i tu ja zapnem

rafa

sto se kaze, do leta ko ziv ko mrtav, ne mogu bilo sta da planiram  :crycry:

mislili smo samo na Cyprus bilo kad u toku leta, ali gledam karte, uopste nema jeftinih....videcemo
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Eh i ovog puta da potpisem Rafu.

Meni na Sitoniju ici bez kola je skroz suludo kad ima tolio lepih plaza. Mada bih sad pristala da se parkiram sa suncobranom u prvom redu i ne mrdam mesec dana.

Glitter

cu mesec dana, skromna li je mala :lol:

senka

Dacko, čini mi se da je bila posebna tema, a  i na nekoj prethodnoj zajednickoj u sitna crevca
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

Quote from: senka on January 31, 2015, 02:29:38 PM
Dacko, čini mi se da je bila posebna tema, a  i na nekoj prethodnoj zajednickoj u sitna crevca
Da, sećam se da sam negde videla, i probaću opet da potražim, nego mislila sam da možda znaš tačan naziv pa da... ovaj... meni lenjivici samo nabaciš link. :-[

cici

Quote from: Glitter on January 31, 2015, 02:24:49 PM
cu mesec dana, skromna li je mala :lol:
Sta hoces, ko da ne znas sa kim imas posla :D dobro sam i skromno rekla mesec :lol:

Summer

Quote from: bubi on January 31, 2015, 10:28:32 AM
U kom hotelu je vrana bila prošle godine?

Leda Resort, na Pilionu. To mi je izbor broj 1, ali nista ne javljaju jos, poslali su upit iz agencije u hotel, da li ce prihvatiti troje dece u studiu.

Quote from: kalimero on January 31, 2015, 11:04:34 AM
summer, ovako nesto?
http://www.letohalkidiki.com/sitonija/nikiti/minas-house

ovo mi super izgleda, poslala sam upit, iako na sajtu vec pise sta mu je slobodno ostalo, ppar datuma u avgustu i septembru  :(
Quote from: draganaa on January 31, 2015, 10:30:51 AM
Atena palas je meni odlicna. Ima lepu plazu, ne sad nesto specijalnu. Posebno je meni super sto nanjoj ima hlada do 1 -2 sata. Hotel je u zelenilu. Uzmete porodicnu sobu sa izlazom u basticu i uzivas sa njih troje.

athena mi je malo skupa za nas 5  :)

anelore, hvala, i njima sam poslala upit  :bighug:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

draganaa

Quote from: Summer on January 31, 2015, 03:59:32 PM

athena mi je malo skupa za nas 5  :)

Travel house ima cesto akcije pa bude pristojna cena, nas cetvoro  bi apartman i hrana kostala kostala kolikio i atena tad. A bili u porodicnoj sobi od 50 km sa dva kupatila i dve sobe u prizemlju i imali prelepo dvoriste.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

bubi

Summer, jesi li preko Mitosa proveravala Pilion?
Baš mi se dopada.
Totalno je drugačije od onoga gde smo mi išli

gasha

momo gde ste vi bili u Nea Rodi, meni se tamo ide
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.