Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

ja generalno sem proverenog sartija ne znam gde bismo mogli nas cetvoro a da svi budemo zadovoljni..... mislim da cemo bas zbog toga i ove godine na isto mesto, da nam bude poznat teren.... :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

Ja razmisljam da ponovoimo Ledu ove godine, deca su trazila, a i stvarno je sve udobno, zgodno i povoljno. Ima divnih plaza u okolini, priroda je prelepa stvarno. Smestaj je vrlo slican onom u Gerakiniju (sonia), meni je to sasvim dovoljno. S tim da je hrana za nijansu bolja i lepse je jer se jede na ogromnoj natkrivenoj terasi sa pogledom na more. Bas je lepo.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

bubi

Vrano, preko koje agencije ste išli?

moma

Quote from: gasha on January 31, 2015, 10:05:30 PM
momo gde ste vi bili u Nea Rodi, meni se tamo ide
hadalis preko atlantika

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vila

Kod nas u kući više nije: idemo na more, nego idemo na Tasos :girl_haha:
Isto mesto, isti smeštaj, samo da vidim oko odmora, pa da pišemo Nikani da rezervišemo.
Jedva čekam, a gde je leto.... :ljut:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Mi uplatismo Tasos :)
http://www.alexandrabeach.gr/

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

:clap:

To je super hotel emge.  :girl_in_love:
Sa terminima se definitivno ne poklapamo. :girl_sigh:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Lani, kad vi idete?

Lani

Mi nikad ne idemo tako rano, obično je kraj jula/prva polovina avgusta.

emge

Nama odgovara ovaj termin, dan bude baš dug :love32:

Lani

Super emge, biće vam baš lepo. Ne znam kakva je plaža ispred tog hotela ali svakako u neposrednoj blizini imate par divnih plaža, koje bi vam bilo šteta da ne obiđete kad ste već tamo. Idete kolima?

Inače, jedini razlog zbog kog ja ne volim odlaske u junu i prvoj polovini jula je što se vratiš kući a leto praktično tek počelo i onda se do kraja leta kuvaš u Beogradu, dok svi oko tebe se spremaju i idu nekuda. Eto, jedino zato. Mada ja uvek kažem, najbolje je, ko može lepo da ode desetak dana u junu i desetak dana u septembru. :girl_haha: Ali o tome mogu samo da maštam.

Vila

Emge, mi ćemo verovatno u tom periodu, viđaćemo se :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Summer

emge, super  :clap:

plaza ispred hotela je divna, ja sam tu provodila svako jutro sa sarom bebom u slingu  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.