Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Kad bi baba imala pišu, bila bi deda.  :lol:

Unabebili

ja samo dobro upakujem svoje kilograme ,
pa se to vidi manje

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: Lani on January 16, 2015, 09:57:57 PM
Kad bi baba imala pišu, bila bi deda.  :lol:
Baba moze da bude deda ne treba joj pisa :lol:

kalimero

losu sliku si odabrala za to sto tvrdis :rofl: :rofl: :rofl:

ali se slazem sa Dadom, na prvoj si mrsava, druga je ok..... razumem ja da postoje regije koje bi ti da popravis, tu ce valjda sad hrono da "odradi" svoje  :clap: :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ma nije mrsava na prvoj ali nije ni debela na drugoj.

MissL

Polovino nestala si :nesvest: Svaka cast :good: :good: :clap: :clap: :clap:

Una nemoj vise nista od fotki da im pokazujes, toliko su se uprle da te tese da je to neverovatno :lol: :lol:
Ja drzim fige da postignes cilj :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Ja je ne tesim, podrzavam ali i ne mislim da je sada debela.Vidi se razlika od pre ali i dalje ne mislim da je debela sta god vaga pokazivala,

Deda

Pa 76 na 167  je realno puno. I estetski ,i ne valja za kolena, kicmu i kosti. Ja na ovim slikama ne vidim da je Una debela ali ona je neiskusna u postavljanju fotki , za pre se postavi najgora a za posle najbolja fotka  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

predlog za veceru-prokelj skuvatio sa pilecim grudima, i prosto i ukusno i dozvoljeno  :lol:

Glitter

jel dozvoljeno mesati prokelj sa slaninicom mozda, posto imam fantastican brz recepis, a mene je naterao da se jos vise zaljubim u prokelj

Deda

Glitter

prokelj se opere i kuva pet minuta, procedi, presece na polovine (ja ih secem na polovine kada ih kuvam krace, ako ih kuvam duze onda ih ostavljam cele). Kada se ocede, u tiganj se stavi neka  masnoca (ulje+maslac ili samo ulje), ugreje se, doda se slaninica suva, sitno seckana, proprzi se, ubaci se prokelj i seckan beli luk. Od zacina ja stavljam so i ponekad slatku alevu papriku. Ne mesam nego drmusam da se prevrcu. Moze da se doda malko tecnosti (vruce vode), da ne gori. Na kraju ja dodam orahe koje sam samo izlupala ili seckala (ne mlevene). Moze bez aleve paprike, moze bez oraha (ako hrono ne dozvoljava).
Mnogo je fin obrok

Ukupno vreme pripreme je oko 15 minuta ukljucujuci i barenje prokelja

Lukina mama

Gliticka,šta ćeš ti ovde?  :baba:

Una i ja ne vidim da si debela, drugo je što se ti osečas tako....uugao ti nije dobar...

Ja napravih pitu od heljde po onom prvom receptu što je bubi stavila,  mislim  nije lose...može da se jede, čak na drugi zalogaj još bolja

A to može da se jejede samo ujutru jel tako? Ja sam morala da probam   ;)
Luka ,09 April 2005

cici

bubi

LM,
Ja ovako pravim pitu, pleh podmazem i stavim dve kore, u smesu sir, jaja, kisela voda, guzvam koru po koru i redjam po plehu.
Jednu koru ostavim za pokrivanje i sa ostatkom smeše sa širim premazem gornju koru i stavim susam.
Prste da polizes.