letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

moma

i ja bih da mi iris odgovori
ja sam se razapela ::)
isla bih i na tasos i u furku i u nei pori
al finansije ce presuditi
veceras sam se bas razmahala

kalimero

glasanje u nasoj kuci, 2:1 za sarti i sitonijju again :lol:   ok, sustinski nemam ni ja nista protiv, mada se osecam ko da imam kucu na moru jer idemo i u isti appt :lol:    mardz, suuper sto ste odlucili i uplatili.....ja bih ti svakakvo rekla ne za sarti bez auta , sitonija je sjajna jedino ako se obilaze plaze.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

Quote from: moma on January 20, 2014, 10:37:29 PM
i ja bih da mi iris odgovori
ja sam se razapela ::)
isla bih i na tasos i u furku i u nei pori
al finansije ce presuditi
veceras sam se bas razmahala

javila mi se dimitra iz irisa, sutra ce mi poslati datume i cene  :D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

senka

nama se izgleda opet smeši Tasos  :)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Quote from: Summer on January 22, 2014, 07:18:44 PM
javila mi se dimitra iz irisa, sutra ce mi poslati datume i cene  :D
meni nije :(
vratio mi se mail

Summer

kaze da ima neki problem sa kompjuterom. sa ovog mi je odgovorila, nakon sto sam joj poslala sms. info@iris-apartments.gr

pa kad mi posalje cene sutra, prosledicu ti  :kiss1:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

moma

i ja sa slala na taj mail

moma

juce sam se najstrasnije zapalila za skala maries tasos
kakvo divno mjestasce
i terase sa divnim pogleom na more

Zumbulica

Momo, imam par lepih slika, posle cu da postavim  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

moma

sta mislite o vili toutoula?

Zumbulica

Jel to Skala Maries? U principu, nije mnogo bitno gde si, mozes biti blize jednoj ili drugoj plazi, obe su prelepe, s tim sto Beba nije tako atraktivna, ali je mnogo udobna. Secerna plaza je prelepa. Onu u centru ne racunam, nekako mi ne pada na pamet kupanje i suncanje na njoj.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Šta znam, to ti je baš u samom centru. Meni se ne sviđa zato što apartmani u prizemlju nemaju terasu već pravo iz apartmana izlaziš na ulicu (u prevodu i dete može tako da išeta na ulicu).

Mi smo pre dve godine bili u Porto Gatosu...

https://nikana.gr/index.php?option=com_jomres&Itemid=241&task=viewproperty&property_uid=77&lang=en

...ali ne u ovoj kući, ovde na linku vidim da reklamira sad neku novu i tačno znam koja je, par metara udaljena od te gde smo mi bili. Hteli smo i prošle godine tamo ali je on bio bezobrazan, nije mi odgovarao nedeljama na mailove, prvo tražio da mu platim 10% za rezervaciju onda se predomislio pa tražio 30% i tako, najblaže rečeno zavlačio me  ;D pa sam ga na kraju oduvala. I nisam se pokajala, išli smo ovde, super su mi utisci, sve preporuke.

https://nikana.gr/index.php?option=com_jomres&Itemid=241&task=viewproperty&property_uid=130&lang=sr

Jeste da Porto Gatos ima najbolji pogled jer je direktno iznad Atspas plaže ali odmah prva kuća pored njega je Thalassorama, iste cene i isti pogled.  ;D Kod nas ona nije dolazila u obzir, mm se ne sviđa jer su terase između različitih apartmana odvojene nekim baš niskim zidićima koje i dete može da preskoči, nema privatnosti bla bla. Možda vama to ne bi smetalo, možda tm nije takva primadona kao moj.  :girl_haha:

https://nikana.gr/index.php?option=com_jomres&Itemid=241&task=viewproperty&property_uid=176&lang=sr

moma

da, u sm je
ja volim da vidim more sa terase bas bas

moma

hvala, sad cu da gleda ovo stosi postavila