Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

anelore

AnaK

Ne volim ovaj ton poruke, ali mislim da je vredi pročitati:

A o akrilamidu, kaže ovo:

AKRILAMID – PREPEČENI KANCEROGEN
Janko 23.7.2002.

Dacko

Posle petnaestak godina pušenja i četrdeset udisanja smoga, uopšte se ne potrišem ni zbog kakvih otrova u hrani, tako da i kafa i krompirići i albanska salata ostaju na mom meniju.

AnaK

Ja mislim da treba izbeći ono čega ćemo se lakše odreći, tj. napraviti neki interni sistem bodovanja i rangiranja, i da to što smo skloni nekim porocima ili nepromenljivim okolnostima ne treba da nas ohrabri da baš ni o čemu ne vodimo računa.
Te, u skladu s tim, smatram da ovaj korak tostiranja hleba u hrono, svakog jutra, treba razmotriti.
Info je tu, svako je slobodan da se prema njoj odnosi individualno, kao i u svemu drugom  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja se slažem sa obe. Ne mogu da se stresiram oko svega a opet, ako neka promena u navikama neće nešto mnogo da mi remeti život a u perspektivi može da mi koristi, zašto je onda ne bih usvojila i primenila.

Vila

Ja inače ne volim prepečeno, tako da sam sigurno unela manje akrilamida :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina