Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Zavisi kako vam je u stanu, u stanu u kom smo mi živeli kad je Iva bila beba bilo je toplo da se onesvestiš :crazy: a i ona imala tri dlake na glavi. :girl_haha:
Mada ja razumem vranu skroz, ni ja nisam volela te kapice.

vrana

Quote from: Lani on December 20, 2011, 09:18:20 PM
Iva je zimska beba, ja sam joj stavljala te kapice pa možda mesec dana. Nećeš valjda da mu pereš kosu svaki dan?  ;D

Jel necu?  :think:
nemam pojma, sve sam pozaboravljala  :-[

Ja sam kupila jednu, ali ta mu je samo dok stigne iz bolnice kuci, za ovo po kuci sam mislila da mu ne stavljam...ne znam ni ja kolka nam je temperatura, ali je pristojna i ujednacena u svim delovima stana. Evo ja sad sedim u potkosulji i majci kratkih rukava, kapiram da je to ok temperatura.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ma videćeš, sa drugim detetom je dosta opušteniji fazon. :girl_haha:
Ja njoj nisam potapala glavu svaki dan, a i kupala sam je preko dana a ne uveče (tad mi bilo mirnije, kad smo nas dve same nego uveče kad smo svi tu, pa trka kroz kupatilo, pa kupamo i Ivu pride...).
Mada ako imaš klasičnu kadicu, mislim da je teško izbeći da pokvasiš glavu detetu, Una je imala tummy tub, tu je glava iznad vode svakako.

vrana

A u tummy tub-u ipak moras da je pridrzavas, zar ne? Ne mozes da je pustis da tako blazeno pluta sama?  :girl_haha:

Nemam jos uvek kadicu, i mislim da cu kupiti najobicniju kadicu u plastikari. One ergonomske mi deluju nezgodno a i skupe su brate.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Da da, uvek mora da bude ruka na bebinim leđima.
Una sad ima neku ergonomsku i meni je stvarno super, još ima onaj sloj protiv klizanja, ma baš je dobra.

linga

Quote from: Vockica on December 20, 2011, 03:56:33 PM
Kukove ne opterecuje sedenjem vec preranim ustajanjem!!! Kad smo bili na kontroli kukova bas sam pitala to .Dr Smoljanic mi je reklao da ako hoce da sedi moze i sa pet, kukovima ne smeta nista, ali KICMA se opterecuje.Ukoliko je dete cvrsto i sedi pravilno moze ali podupiranje ne. I naglasio mi je da ne stane na noge pre osmog meseca.

Da u pravu si, vise je opterecenje za kicmu nego za kukove.
Ja sam nekako sa svakim detetom sve opustenija  :-[ :D

Tchi

joj vrana nemoj obicnu kadicu namucices se, ja imam neku cam koja ima samo taj deo za ledja nema ono da drzi i guzu izmedju nogu i odlicna mi je

Vockica

Linga Sara je bas stabilna i cvrsta beba! :love32:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

jel

kako je sara  :love32:
misonjicka
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Tchi

probala sam sinoc na kratko da ga stavim na pod da sedi da se igra sa kucom sveznalicom ali sam ja sedela iza njega i drzala ga sa obe ruke ispod pazuha, kako je bio srecan

Tchi

vrana, nasla sam, ovakva http://shop.aksa.rs/katalog/cam-kadica-bollicina.html prvo mi je bila na stalku, sada u kadi kada sam pocela tusem da ga kupam

emge

Mi imamo najobičniju kadicu, još od Marte. Obožavam je. I danas se Marta kupa u njoj.
Dok su bebe, stavim u nju onog kupka, posle kad fino sjede, sklonim kupka.

ovog kupka: http://www.ready.rs/products/bebi-program/bebi-oprema/570.sr.html

aleks

i mi imali najobicniju kadicu. drzali decu sami. ja ovog kupka koji je emge postavila nekako nisam umela da iskoristim. bilo mi je bas nezgodno.

Imam pitanje. Koliko spavaju vasa decica? Koliko puta dnevno? Sofi sve cesce samo jednom, ali vidi se da je nedovoljno. Spava joj se po ceo dan.
Ako spava samo jednom, ide u krevet oko 19h i budi se ujutru u 7.
I bude se par puta nocu i jos uvek pije mleko  :crycry:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Tchi, bas je dobra ova tvoja kadica.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

mihajlo spava jednom oko pola jedan i obicno odvali po 2 sata. Uvece nema sanse da zaspi pre 10, jer je kod nas haos, niko ne spava, pa nece ni on. Ustaje oko 8 ujutru.