Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Iva

Joj koliko zubica!!!  :love32:

Mi nemamo ni u najavi.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

vrana

Vockice, pa probaj malo po malo, kad se probudi, vidi dal ima sanse da zaspi ako ga samo pomazis, ususkas, pronosas, ili sta vec inace radis kad ga uspavljujes...pa tako postepeno mozda da ga odvikavas?

Moj malisa je divan...uopste nije takav mrgud kako je izgledalo, mada slaze neke baksuzne face po ceo dan...ali inace je stvarno predobar. Jedino sto ima neki klaberski bioritam, danju spava, a nocu ga vataju pundravci  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

Quote from: Vockica on January 26, 2012, 10:01:37 AM
Bili smo jutros na redovnoj kontroli. Blentavko ima 9,450 i 76cm. Dr je zadovoljna. Inace za dve nedelje su mu izbila tri gornja zubica i sada ima keceve i dvojke gore i dole jedinice. Sam ustaje i nece da sedi. Klacka se na rukama i mislim da ce preskociti puzanje, tako mi se cini. Siki ujutru i uvece i ponekad u toku dana. Jos uvek se budi nocu i siki. To je moja greska koju sto pre moram da resavam. Mislim da nekad i ne bi sikio nego samo malo da ga usiuskam. Inace je maza velika.

Sta da ti kazem i meni Sara sisa nocu, cini mi se vise nego danju. Ja sam probala nekoliko puta da je ljuljam, nista nismo uradili place, i kad joj dam da sisa jede ko luda. Tako da sam resila da ostavim ovako kako jeste bar malo odspavamo, ako nista kad prestane da doji danju, prestace i nocu  :lol:

aleks

varno, i sofija je tako na pocetku...posle se unormalila  :lol:

Vocko, dasa bas lepo napreduje. Sofija ima 9400 sa sve odecom  :crycry:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

linga

Vranoooo  :girl_in_love:

MOja puzalica je pocela da puzi, da vidite kako je slatka. Inace je skoro mesec dana se ljuljala napred nazad, pa je isla po vojnicki i sad je pocela pravo da puze.  :love32: Inace dize se na noge i nece da sedi, samo da stoji  :rofl: ista je Jana, ali iiisti zvrk ko sestra  :girl_haha:

emge

Jaoj, kakvi su nam bebirončići :love32: :love32:

Vrano, tvoj mrgudić je još mali, za par dana će da se unormali.

Vockica

Quote from: vrana on January 26, 2012, 11:14:40 AM
Vockice, pa probaj malo po malo, kad se probudi, vidi dal ima sanse da zaspi ako ga samo pomazis, ususkas, pronosas, ili sta vec inace radis kad ga uspavljujes...pa tako postepeno mozda da ga odvikavas?

Hocu, nego sam preumorna pa idem linijom manjeg otpora....Moram  da krenem u akciju...Inace nikako da ti kazem da se uglavnom pridrzavam tvojih saveta o ishrani i super nam ide. Jedino je mali problem sto on ne moze da izdrzi duze od 19,30 pa nam bude blizu vecera i dojenje. Mada kad budem izbacivala i taj podoj onda ce biti lakse. Hvala ti jos jednom :kiss1:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Tchi

zubonje i puzavci  :love32: i vukasin mrgudic, takav je i leon bio kad se rodio samo se mrstio

danas mu izbio prvi zubic  :love32:

Saska

slatkisi mali :love32:
i Mina je bila mrgudic, al nije za utehu i sad ima nezgodnu narav :lol:

Ovaj moj bebac vise i nije bebac, pravi je momcic, umiljato mace.
Rastu mu trojke, jedna je izbila, jedna samo sto nije. Jos dve da izbiju, pa da odmori(mo) do petica.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Slatkiši  :love32:

Mi još nemamo trojke, ali rastemo, umemo sad već lepo da se igramo, pomalo pričamo i tako... Što kaže Saška, nije više bebac.  :love32:

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

vrana

Vockice, nema na cemu, drago mi je da je od koristi  :innocent:

Linga,  :girl_in_love: kako je to lepo kad lice sestre medjusobno i kad u maloj prepoznajes veliku i podsecas se tih dana  :girl_in_love:

Mislim da mi Vukasin ima soor, jedva cekam da dodje sutra patronazna da da diferencijalnu dijagnozu je li stvarno soor il se samo mleko nahvatalo po jeziku  ;D
Jel taj soor moze da utice na nesto? Da mu stvara tegobe pri sisanju ili da mu nesto zbog toga zafali. Nesto mi malo, tj kratko sisa danas, spava ceo dan i budi se na 3h, onda malo sisa pa se komira, jedva ga razbudjujem. Doduse, kad sisa, onda sisa, vuce kao konj, ali to nekad traje 5, nekad 10 minuta, nikada duze od toga.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Može soor da mu smeta kod sisanja, neka vidi patronažna pa da mu to sredite.
A super je što je snažan pa vuče ko konj :girl_in_love:

Lani

Vuče ko konj  :lol: jadno dete  :lol:

Evo imaš ovde o sooru pa vidi jel ti zvuči kao to njegovo, ali ko zna šta je, moguće da je stvarno samo mleko.
http://www.euroalba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=38