A jel ima neko... :) kupanje u kadi vs tuširanje

Started by janavi, June 20, 2010, 02:26:56 PM

Previous topic - Next topic

aleks

a ja obozavam tu paru i vrucinu :girl_in_love: i kupam se iskljucivo vrucom vrucom vodom (osim u trudnoci), a opet ne puni kadu :innocent:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

TINK

Mene banjanje u kadi izludjuje, izludjuje me i MM kad se potopi u nju  :crazy:. Nikako ne mogu da ukapiram sta mu je tu uzivanje, sprcis se u onako mali prostor, potopis u onu vodu, nemos` da se maknes..... mene nervoza momentalno uhvati  :lol:. Ja se opustam tako sto kad se tusiram pustim da mi voda udara u teme, neverovatno kako se spira sva nervoza i lose raspolozenje  :lol:. Kao da voda spira i odvlaci svu negativnu energiju koja se nakupi, bitno je da mlaz vode bas jak i da udara u teme.

Deca su videla od MM pa i oni nekad pune kadu  :hm:, i tad ih samo otac kupa i cisti kupatilo posle toga  :lol:. Kod mene se zna, mogu samo da se tusiraju  :-[, bas bas nekad ako vidim da im je jako stalo i ako obecaju da ce biti dobri napunim im, ali me nervoza momentalno uhvati  :lol:

Deda

Mene bi nervirao taj jak mlaz sto mi bije u glavu  :lol:. Kako smo svi razliciti
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

Ja im punim kadu, ali to bude najvise desetak puta godisnje, uglavnom leti. Kad su bile manje kupale su se zajedno i nosile sve zivo u kadu, casice, levkove, cediljke, igracke, posle umrem dok sve to pokupim i osusim  :crycry: I uvek se ubedjujemo da izadju, nikad im nije dosta  :innocent: Tusiranje nam je pravilo, kupanje u kadi samo izuzetak i uzivanje.
I ja volim da leskarim u kadi, u poslednje vreme bas cesto. Ranije dok su bile male retki su bili slucajevi da se u kompletu istusiram i operem kosu (jedva ugrabim minut ili dva), a ne kupanje u kadi. Volim bas vrucu vodu  :girl_in_love: so, penu, ulje ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

TINK

Quote from: Deda on June 20, 2010, 03:07:17 PM
Mene bi nervirao taj jak mlaz sto mi bije u glavu  :lol:. Kako smo svi razliciti

I mene nervira  :lol:. Ali ga pustim samo mozda minut, nemas pojma koji efekat ima, osecas bukvalno kako ti zivci labave  :lol:

To je preporuka od jednog prirodnjaka, ispricao mi je hiljadu caka ..... ja zapamtila tu jednu  :lol: i pridrzavam je se  :). Nemas pojma kako se posle toga dobro osecas  :good:, prvo te bukvalno boli teme, a posle ti sve lepo, ko da si pod teskim drogama  :girl_haha:

Lani

Quote from: Deda on June 20, 2010, 03:07:17 PM

:lol:

Ja obožavam mlaz.  :girl_in_love: I nikako pretopla voda.

TINK

Quote from: Lani on June 20, 2010, 03:10:41 PM
:lol:

Ja obožavam mlaz.  :girl_in_love: I nikako pretopla voda.

Jao ja se sva osurim  :girl_haha:, skroz sa vrelom se tusiram  :crazy:. Uopste nije dobra tako vrela voda, narocito za kosu, pa tako probam nekad malo da se obuzdam  :stop:

Lani

Ma jok, ja sam suviše histerična :crazy: da trpim vrelu vodu.
Što bi rekla moja :friends: Aleks, nadrndana.  :lol:

janavi

i ja vrelu
i to i u sred leta, na 40 stepeni :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

TINK

Quote from: Lani on June 20, 2010, 03:19:52 PM

Ma kad stavis onaj mlaz na teme, ima odmah histericnost da te prodje  :girl_in_love:.... posle mozes i na otkuvanjanje, koliko ti sve lepo i potaman  :girl_in_love: :lol:

NenaS

Quote from: janavi on June 20, 2010, 03:21:34 PM
i ja vrelu
i to i u sred leta, na 40 stepeni :rofl:

Isto, mm me vecito pita dal se tusiram ili se surim... :lol:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Deda

A ja se tusiram ..pa skoro ledenom leti, u kakvu li grupu spadam  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

Quote from: Lani on June 20, 2010, 03:19:52 PM

ljubi tebe tvoja nadrndana Aleks :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Margarita

ja sam poslednji put punila kadu mozda u srednjoj skoli
posle toga su krenuli podstanarski stanovi :crazy: a sad imamo tus kadu
obozavam duuuuugo tusiranje sto toplijom vodom :turpija:
deca vole da se brckaju, iz tog razloga jos uvek imamo jedno plasticno korito koje im povremeno napunim (da se oni pitaju, to bi bilo svakog dana :girl_haha: )
i uvek vuku neke case, flasice, slamcice, siti se izigraju

Beatrix Kiddo

Jooj, otkad nisam napunila kadu.... a volim i radila sam to makar jednom nedeljno ranije (prije udaje).
Posle, u podstanarskim stanovima, nismo imali odgovarajuce kade, a sada je neka neozidana i neizgledna, da mi nesto nije prijatna pomisao na banjanje u njoj (a jos manje djeci da je punim)
Tako da smo, i pored volje i zelje, osudjeni samo na tusiranje  :innocent:

A jedva cekam da sredimo kupatilo pa da se izmeracim  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.