Main Menu

Domaci film

Started by rafa, September 11, 2009, 10:31:51 AM

Previous topic - Next topic

maxic

Ja ne mogu da se ulogujem . Probacu ujutru opet.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Gost51

sta se ovo desilo sa bjelogrlicem i trifunovicem? montevideo...

edit: vidjela, nazalost

Deda

Quote from: jackie on March 07, 2011, 11:30:18 AM
sta se ovo desilo sa bjelogrlicem i trifunovicem? montevideo...

edit: vidjela, nazalost
Sta , ja nisam videla ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51

ma opet se porokali politicki
malo se prave pametni
ima u svim novinama

Unabebili

Gledali "Montevideo".

Bas slatko, dopali mi se kostimi i scenografija molto, na stranu sto su meni tridesete proslog veka omiljene i rado bih zivela u to doba ( ok, prekinula bi posle 10 godina  :rofl:).
Malko ga razvukose, ali sve u svemu - dobro (posle gomile domaceg dreka koji su nam servirali) ....
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Quote from: Elanor on January 02, 2011, 01:28:04 AM
odgledali montevideo :)

za one koji su izrazili zelju da posle duzeg vremena pogledaju domaci film - ovaj - slobodno se uputite put bioskopa. lepo je, pitko i duhovito, uz podnosljivu dozu patetike. podseca na one stare romanticne domace serije.

Quote from: rafa on January 25, 2011, 11:24:50 AM
Meni je montevideo divan, bas sam sa njim otputovala back in the past.  :girl_in_love:

Pa fudbal, pa lepi momci, pa Cubura, gde ces vise!  :rofl: :girl_in_love:

I da sam zivela u ono doba, svakako bih bila zaljubljenu u Moshu - fudbalera/prevaranta svalera.  :lol:
Quote from: Unabebili on March 26, 2011, 01:43:30 AM
Gledali "Montevideo".

Bas slatko, dopali mi se kostimi i scenografija molto, na stranu sto su meni tridesete proslog veka omiljene i rado bih zivela u to doba ( ok, prekinula bi posle 10 godina  :rofl:).
Malko ga razvukose, ali sve u svemu - dobro (posle gomile domaceg dreka koji su nam servirali) ....

Hvala na preporukama, baš ovako  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

MissL

Jao babino unuce :girl_in_love: jel' neko skinuo?
Ja moram da priznam (omiljeni izraz nasih 'estradnih umetnica' kad ih pitaju npr kako im je bilo na letovanju :lol: doduse to je druga tema :lol: ) da mi se od Montevidea najvise dopala fotografija i kostimi
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Dacko

Znate li neki smešan domaći film podesan za gledanje u društvu sedmogodišnjaka? Nije bitno je li stari ili novi, samo da ne crvenim baš previše dok ga gledamo, i da ima neke provale ili gegove koje detetu mogu da budu smešne.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Dacko

E, nikad filmofil od mene. Lajanje na zvezde sam gledala i super je, ali sam naravno sasvim zaboravila na njega, a za Tito i ja nisam čak ni pogledala iako znam otprilike o čemu se radi. Sad ću skinuti oba, hvala. :)

Malo sam se zeznula kad sam ga pustila da gleda sa mnom Mrtav 'ladan, meni je to presmešan film, ali nisam ni bila svesna da se onoliko psuje. S druge strane, ipak je dugo posle gledanja mnogo češće ponavljao neke fore nego psovke.. bar preda mnom. :nokti2:

Urbana

Dacko imas novije domace filmove bas za decu Agi i Ema i Princ od papira moje cure su ih svojevremeno sa uzivanjem gledale....

Nego noviji domaci film Odbrana i zastita .... jedan od onih gde cekas da se nesto desi, ali odlican ... bas ubo sustinu ... taj nas obicni Balkanac ....
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Nanny Ogg

Jel gledao neko Peti leptir i kakvi su utisci?

Ajte zene, ne dram'te

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.