Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ne kazem da bih ih sad nosila, chanel 19 sad ne mogu posebno posle reformulacije ensto mi ne prija. Od onoga sto sam nosila ponovo bih nosila lancome miracle i bas dugo o njemu mislim.

Lani

Jao Paloma Pikaso... :friends: to je moja mama koristila godinama a i ja sam verovala da je PP vrh brate.  :lol: :fool:
Lancome Miracle je predivan parfem, onaj prvi originalni.

vrana

pa dobro, ti imas neko opravdanje, bila si mala, i tvoja mama ga je nosila
ja, on the other hand, nisam bila ni mala niti sam imala nekog idola sklonog tom parfemu, sama sam ga izabrala, sa 19 godina, da mirisem kao neka gospodja u operi
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Ja sam 90-tih imala citav arsenal teskih pa je nastupio period vodica koje sam trosila mesecno, sto nije ni cudo kad im je trajnost sat vremena. I ima par godina da su mi se neke mirisne note ponovo svidjaju samo drugacije upakovane i mnogo mi je zao sto su povukli Guerlain initial taman kad sam se ludo zaljubila, imam vise od pola ali sta cu posle, to je parfem koji bih zadrzala.

Summer

jaoo, lancome miracle je medju moja top 3 parfema. par godina mi je bio broj 1 i razmisljala sam da mu se ponovo vratim

a recimo godinama sam volela clinique happy, a sad ne znam da li bih mogla da mu se vratim. muski happy jos uvek volim.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Vrano :lol:

Ali kažem ti, mogu da razumem, ja sam na fakultetu koristila Mitsouko, Coco... tek posle je došao Angel, ali on je naspram ova dva mala beba. I bila sam opčinjena onim prvim Lolita Lempicka parfemom, sa bočicom u obliku jabuke, uu što sam njega volela. On je na foru kao Angel.
Drugarica mi je pre par godina kupila Mitsouko jer zna da ga volim i stavim ga i sad ponekad (jednom - dvaput godišnje) ali uglavnom hoću da svisnem posle pola sata. Šteta.
E znate koji sam volela mnogo pa ga jedno vreme nije bilo a sad ga opet ima ali je reformulisan i nažalost ni nalik onom starom? Veneciju. E to je težak parfem koji bih ponovo rado nosila.  :girl_in_love:

vrana

ja bih se od starih vratila samo In love again YSL, ove ostale sam bas izgustirala, i pitam se i sama kako mi vec i ova prada ne dosadi, ali jok
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moma

Ja ne volim te teske
I ne volum Naomi. Na faksu su svi mirisali na Naomi. Sad ga moja cerka obozava
Bljak bljak

vrana

jao angel je stvarno bas lep ali stvarno jak
a venecija me podseca na mladost, kao i dune  :girl_haha:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Daj sad me zezaš da voliš In love again? :nesvest:
Ti si prva osoba za koju (osim sebe same) znam da ga voli.  :clap: :kiss1:
Obično me svi gledaju belo, nemaju pojma koji je to parfem. Ja imam neku staru bočicu, ostalo mi je za par prskanja ali čuvam, jer ga više nigde baš nema.  :(

vrana

da, bas ga volim
i videla sam ga skoro na nekom aerodromu, flasica je drugacija, ali cini mi se da je miris isti
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Ja i sad imam Lolitu L, divna i gusta vanila. Skroz je topao i mazan. i Merkam coco noir i cekam da nam se pojavi coral paraiba.

cici

Ma nije isti, reformulisan je kao i masa dobrih parfema.

vrana

e pa steta onda, ja mislim da sam ga pomirisala i da mi je delovao kao stari
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: vrana on November 09, 2015, 11:12:18 PM
da, bas ga volim
i videla sam ga skoro na nekom aerodromu, flasica je drugacija, ali cini mi se da je miris isti

Ja mislim da je on definitivno discontinued i to poodavno, možda ako ima negde da se ulovi neki zaostao primerak.
A kako izgleda flašica ta nova? Moja je ona klasična srcasta.

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/In-Love-Again-104.html