Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja trosim ili tecni ili kapsule ali non-bio i to Ariel, Fairy ili Persil, zavisno sta je na akciji, podjednako su dobri

AnaK

Ja sam pre par godina u par uzastopnih navrata uporedila cene, zaključila da je Persil jeftiniji, pa samo njega jurim na akcijama. Možda ne bi bilo loše da proverim ponovo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ovde meni je poredjano od skupljeg ka jeftinom Ariel, Persil, Fairy ali kada su na akciji kupujem bilo koji, kada su svi na akciji onda je Persil najisplativiji

Zumbulica

Ja nisam preterano zadovoljna nijednim tecnim deterdzentom  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Meni se praškasti Arijel ispostavio kao prejak, iritira mi kožu ako ne uključim dodatno ispiranje, a naravno - kupila sam 9 kila na nekoj akciji i sad jedva čekam da ih potrošim i vratim se nekim slabijim markama.

Pepi

Quote from: MissL on February 04, 2016, 12:07:23 PM
Imaju samo obicne, ove ne.
Prodaje jedna kod mene, za 50 dinara kapsulu :crazy: osim sto lepo mirise ves, nista posebno stvarno, desetak puta sam koristila.
Meni se ovaj 3/1 sviđa jer ima i omekšivač i sredstvo za skidanje fleka, baš lepo opere veš, npr pantalone od blata i trave. To mi drugi nisu skidali bez dodavanja venisha, ili trljanja sapunom za fleke.
Nego ovi ljudi doneli samo jedno pakovanje probno, misle da neće donositi, nema interesovanja, skupo je ljudima  :( Imaju i za beli veš 3/1.

Pepi

Ja definitivno neću više kupovati ta velika pakovanja, čini mi se da nije isti kvalite praška kao u malim  :think:
Sačekam neku akciju pa kupim malo.
A i mnogo mi je jeftinije da kupujem od ljudi koji donose iz Mađarske.

AnaK

Pepi, ja imam kontakt neke žene iz Bg koja donosi iz Mađarske robu po porudžbini, po cenama iz kataloga (ona uzima povraćaj PDV-a, to joj je zarada). Mogu da ti prosledim, pa da naručiš, to bi ti sigurno bilo još povoljnije.

Ni meni nikad nijedan deterdžent skinuo fleke od trave, moralo je ono DM sredstvo sa četkicom  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

MissL

Meni ovo ne skida fleke uopste, ni na 60 stepeni.

Mozda je stvar i u kvalitetu masine, mada mi obican prasak opere. OK mi je za stvarcice koje ja nosim, ali za Stefanove nikako.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

emge

Meni se cini da mi i obican ariel skida sve fleke...nista posebno ne tretiram...

Zumbulica

Quote from: emge on February 04, 2016, 03:07:48 PM
Meni se cini da mi i obican ariel skida sve fleke...nista posebno ne tretiram...
I meni isto. Nisam mnogo eksperimentisala sa praskastim, kupim ponekad i Persil i podjednako mi je dobar. Probala sam da ih zamenim tecnim (Arielom i Persilom) i nisu mi efikasni kao praskasti.
Mada, nesto razmisljam, sigurno 50% vesa koji perem je cist ves  :lol: Tusiramo se redovno, koristimo dezodoranse, ne flekaju se vise .... osim mene koja stalno nesto po sebi prosipam i uflekam se kako udjem u kuhinju. Majice se menjaju dnevno, a leti i vise puta na dan  :crazy: Dukserice i dzempere nose najvise dvaput  :crycry:

Zumbulica

Meriks, nikad vise  :wall: Kupila sam u zurbi, kao ne moze biti bas toliko los. Peskiri su mi, ako je to moguce bili belji pre nego sto sam ih oprala, ako je nesto malo prljavije ili flekavo nista ne skida. Juce sam kupila Persil i sad perem kao prava zena domacica  :girl_in_love: :lol: