Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

On je uživo više ljubičast nego mesnat. Ovaj svoč nije realan baš. :think:

vrana

Pa onako, ljubicasto-mesnat  :girl_haha:

Da, na boju lakova sam mislila, tj da li crvena kosa iskljucuje roze i ljubicaste lakove? (narandzaste jos uvek nisam ni uzela u razmatranje, dok ne probam onaj lepi lanin  :girl_haha:)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

ma jok, samo vozi sve boje sa kojima si se pomirila  :girl_haha:

vrana

Pomirila sam se za sada sa svima koje sam isprobala, izuzev plave/teget
Ali sutra cu ipak neko crvenilo da opalim, ipak je lepo biti svoj na svome
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Margarita

Quote from: Margarita on February 08, 2016, 08:29:12 PM
Ja dobila od vojke onaj warm and toasty... samo da stignem da ga namazem, mozda veceras :love32:

namazala, savrsen!  :girl_in_love: vojka  :kiss1:

anak, sa ovog svoca vise mi lici na parlez vouis opi, nego na sebe samog  :girl_haha:

cici

Ma bezi tamo :lol: i mazi sta hoces, naravno da me bas briga kakva mi boja kose :rofl: mazem sta hocu.

MissL

Quote from: AnaK on February 02, 2016, 06:03:42 PM
Iz Zabavnika:

Običaj bojenja noktiju ima dugu tradiciju kod pripadnica lepšeg pola. Prvi tragovi o noktima u boji otkriveni su u Kini i sežu čak do 3.200 godina p.n.e. U to vreme, Kineskinje iz redova plemstva su volele da nokte premazuju belancetom i na njih stavljaju malene latice. U isto vreme i dame u drevnom Egiptu usvojile su sličan način ulepšavanja. U dolini Nila se znalo: pripadnice viših klasa na nokte su stavljale tamne, dok su žene iz nižih slojeva nokte bojile u svetlije tonove.
U novije vreme ova pojava dobila je zamah tokom dvadesetih godina 20. veka, kad su žene širom sveta počele da puštaju duge nokte i boje ih različitim bojama. Tome je doprinela masovna proizvodnja auto-laka, pa se na isti način proizvodio i lak za nokte. U toj i narednoj deceniji bojenje noktiju smatralo se osobinom malo "slobodnijih" žena, da bi od četrdesetih godina veka za nama postalo uobičajeno.
Razlog tome bila je čuvena holivudska glumica Rita Hejvort koja je volela da pušta nokte i boji ih u crveno.

Sto mi je ovo super, obozavam te istorijske momente i za kozmetiku i za nakit :girl_in_love:

Quote from: Glitter on February 08, 2016, 04:07:34 PM
Da sa sminkom ima restrikcija (ako si iole notmalan u glavu :lol: ako nisi sve moze :lol: )

:rofl:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

vrana

Namazala sam opi kennenbunk port  :girl_in_love:
Ipak su meni crvene nijanse najlepse na noktima  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa i jesu u suštini.  :girl_in_love: Samo što meni nekako otmenije i lepše na ruci deluju one paradajz nijanse od tih krv crvenih.
Ja danas China glaze Queen B.  :girl_in_love:

vrana

sad sam pogledala koji je to lak, opet sam u iskusenju da probam nesto plavo, mada se svaki put osecam kao kreten kad pogledam u svoje ruke sa plavim noktima  :crazy:
merkala sam opi midnight, ne deluje previse sljokicasto kada se namaze
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

meni krv crveni deluju otmenije nego paradajzicni i koralni
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: vrana on February 10, 2016, 02:25:11 PM
sad sam pogledala koji je to lak, opet sam u iskusenju da probam nesto plavo, mada se svaki put osecam kao kreten kad pogledam u svoje ruke sa plavim noktima  :crazy:
merkala sam opi midnight, ne deluje previse sljokicasto kada se namaze

Nije on mnogo plav, verniji su ti oni svočevi gde je kao boja patlidžana... mislim da ga imam i ja uslikanog ovde na temi, probaću da nađem.

Evo našla  :girl_haha:

Quote from: Lani on November 28, 2014, 06:02:14 PM
A pa ima Aura odavno te lakove.

CG Queen B  :)
Možete i zavesu da komentarišete slobodno.  :lol:

vrana

Pa kako nije plav  :girl_haha:

Mnogo je lep i divno ti stoji
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

A šta znam  :girl_haha:, ja imam mnogo plavih pa mi on nekako dođe kao izrod kad gledam spram njih. Meni svakako nije plav plav, recimo da je plav sa jakim patlidžan (ljubičastim) podtonom.  :think:

Glitter

Jeste bas ovo sto kaze lani ima jak ljubicasti podton pa ga ne mozes gledati kao skroz plavog

Ako hoces plav plav onda eurso euro opi :lol: