Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Baš mislim da bi tebi bio po meri.  :kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

jao mnogo je lep ljubicasti prasnjavko  :girl_in_love:

rece ona koja nije mogla da prelomi da namaze ljubicasti lak :lol:

Lani

:lol:

E Glitt a vidi ovaj, ovo je više ljubičasta u mom i tvom fazonu.
Novi prolećni CH, Sunrise trip. Ne nalazim slike drugih, izgleda da je on jedini.  :think:

Lani

Da nastavim...

Prolećni YSL  :)

Prolećni Collistar

Glitter

jao sto su dobri, i Ch i YSL, odlicni bas :good:

Lani

CH je super, pink YSL mi se ne sviđa preterano a onaj zelenkasti već imam jako sličan Morgan Taylor, tako da... preskočit ću.  ;D

Prolećni CG, kao i uvek, ima svašta da se probere  :clap:

Prolećni Essie, na prvi pogled deluje zanimljivo ali je zapravo još jedan fail.  :hm: I opet jedne te iste nijanse, koje se recikliraju dok izgleda svima ne budu izašle na nos. Više mi se povraća od ovih koralnih u svakoj, prolećnoj, jesenjoj i zimskoj kolekciji.  :crazy:

Glitter

jeste bas recikliraju nijanse...mislim ono :hm:

YSL pink mi je mako, zeleni mi se bas dopada, CH mi se bas bas svidja, nemam ni jedan takav (pored gomile ljubicastih koje imam :lol: ) i sve se nadam da se da se osveste i promene dizajn cetkice, toliko dobrih nijansi ali kada pomislim da treba da se patim sa onom grisinom (a ne mora realno) onda mi se i ne daju pare za njih (a nije da su jeftini)

Lani

Ovaj CH ti je kao Vant to bite my neck, čini mi se, jedina razlika je što je jelly ili crelly  :lol: dok je Vant krema, ostalo isto.

Lani

Zoya spring 2016, wtf, ovo je grozno.  :lol: :crazy:

Zato prolećni Diorčići... fantazija  :girl_in_love:

I svočevi... zeleni je fernomenalan, jedino što ova žena kaže da i sa dva sloja ima ćelavih mesta.  :wall:

http://www.colormeloud.com/2016/01/302-garden-491-lilac-650-pivoine-for.html

OPI New Orleans

Našla sam i Essence za proleće. :)

Glitter

svidjaju mi se prasnjavi plavi i lavanda i malinasti od opija, na prvi pogled
zoye su previse pastelne za moj ukus :lol:
dior to odradio malo revamp porcelanca :think:

Lani

Jeste, ali ovaj je za nijansu plavlji i življi, ima poređenje tamo na linku koji sam ostavila.

Glitter

da da sad vidim porcelanac je krecastiji...A Sara ne ljubi bas Dior, mnogo vise voli druge brendove  :lol:

Glitter

a moram malo i da ih bicujem sada kada sam pogledala poredjenja, mislim imam i sunwashed i sunkissed i koliko vidim nema preterane razlike sa zujkom i koralce iz nove kolekcije