Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ma svi oni i recikliraju i kraduckaju od drugih ali kod nekih je to manje a kod nekih više upadljivo.

Glitter

dobro za biznis nocna mora za postenu lakoholicarku :lol:

Gizmolina

Postacu redovna na temi  :lol:

Imam jedan mat lak, boja tamni jeans. Imam ga vec dugo i volim kako mi stoji ali ga ne koristim nikad jer ne znam da ga namazem  :-[
Ne trpi greske ni drhtavu ruku, mora u dva sloja a prevelika je razlika izmedju nijanse prvog i drugog sloja. Ima li kakva tehnika za to? Trik, nesto, bilo sta?
Nina 20.1.2009.

Lani

Nema Gizmo, samo vežbanje.  :kiss1:

Glitter

samo vezba i mozes da kupis jednu od onih aceton olovaka (essence pravi odlicne) da popravljas ono sto ubrljas sa strane :kiss1:

Gizmolina

Dok ja izvjezbam smucice mi se lak  :lol:

Prvi put cujem za aceton olovku  :-[ Moracu da potrazim, ovdje bas ima essence na sve strane.
Nina 20.1.2009.

Glitter

Lani

A radi posao i štapić za uši umočen u aceton.  :girl_haha:

Glitter

Zumbulica

Kakvi su Diorcici, place mi se  :crycry: :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Ch nije kao opi vant to bite, i pravi baloncice bar tako kazu u mnogim recenzijama.
Diorci su bili i nestali, prodali su se u rodku od odmah. Cini mi se da sam samo zeleni videla u Glamuru pre neki dan.

Svideli su mi se neki opi ali sad ne mogu da se setim koji.

Glitter

ja sam smislila dva koja zelim, dobro mozda i tri :lol:

odavno zelim onaj dior massai
od juce zelim dior miroir iz jesenje kolekcije
i def zelim novi chanel

Lani

Massai red je jedan od nalepših crvenih lakova koje sam ja probala.  :girl_in_love: Ko nema nijedan crveni, treba taj da ima.

Glitter

ja sam ga zelela za vencanje, ali tada je bio u nekoj limited kolekciji pa je svuda bio rasprodat, sad vidim da su ga uvrstili u redovne boje pa ce biti lakse naci ga

Lani

To bi i trebalo da bude deo stalne postavke.