Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

od crvenih vozim samo malaga wine i big apple red i super su ali bas zelim neku novu crvenu  :girl_in_love:

Lani

Ja poslednjih meseci od crvenih najviše Dress to kilt i Clambake, oba su Essie.

Glitter

dress to kilt mi je negde u malom mozgu bio zamena za massai red ali sam posle prelomila da ako ne mogu da nadjem massai necu ni kilt :lol:

cici

Cini mi se da je ch cetkica malo punija nego ranije.

Lani

DtK je stvarno lep, standardna super Essie formula, baš ga dosta trošim.

AnaK

Mada je on tebi zbog naziva baš bio idealan za venčanje  :girl_haha: :girl_in_love:

Lani, divan ti je avatar.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Hvala, to mi je avatar sa purse foruma, pa sam ga malo preselila i ovde.  :girl_haha:

Glitter

Quote from: cici on February 15, 2016, 12:37:00 PM
Cini mi se da je ch cetkica malo punija nego ranije.
ovo je dobra vest  :clap:

od ova tri jedan cu da kupim na bodove u Bath-u u cetvrtak, a preostala dva ce Stiv u duty free sledece nedelje  :girl_haha:

Glitter

Quote from: AnaK on February 15, 2016, 12:38:08 PM
Mada je on tebi zbog naziva baš bio idealan za venčanje  :girl_haha: :girl_in_love:

Lani, divan ti je avatar.  :girl_in_love:
jao jeste :rofl:
na kraju je izbor pao na honk if you love opi  :girl_haha:

cici

Meni se svidja i dior nuit i ne mogu da prezalim be dior.

Glitter

nuit mi je hist. super
smislila sam da pojurim ovaj jedan iz jesenje dok ih ima
a imam listu lakova iz stalne postavke koju polako hocu da pocnem da kupujem, jer vidim da boje recikliraju, a da trcim za njima necu :ljut:
videcu koliko cu da uspem u tome :lol:

Glitter

i da zelim jos i junion i ruban mi je lep

cici

Ako imas sta na ch listi pozuri jer ce da ih povuku sad kad su izbacili nove.

Glitter

ne mogu da predjem preko cetkice koja je realno sranje za pare za koje oni prodaju lakove, to mi je najveci problem sa ch. imam eastern light i blue boy i namazala ih svega po par puta jer ne mogu da se davim sa cetkicom...cekam da odrade revamp cetkice pa ce sigurno i boje reciklirati

cici

Izasli su novi to je sto je. Rekoh da mi se ucinilo da je punija nisam skroz sigurna.