Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Lepo izgleda, a mislim da treba voditi računa da o toplini boje naspram tona kože (toplo ili hladno). 
Ja, nekako, šta god da probam, vratim se na neke crvene, fuksija ili koralne nijanse, eventualno zlatnu (kada nemam gel lak već sama mažem lak).  Probala sam i plavo, tirkiz, ljubičasto, neutralno sivo, i sve lepo izgleda na noktu jer imam dovoljno veliku nokatnu ploču, ali to nekako kao da nisu moje ruke, kad ih vidim kako kucaju....

prevodilica

o, da
nikad ne bih svoj taman ten mogla da zamislim sa ovako nečim
isto tako mi ljubičasta, sve nijanse, ne stoje
ali plavo i zeleno volim i mogu
uostalom, nije ništa neprirodnije od crvene i sl.

AnaK

Ja nekako nemam taj odnos. Meni ako se sviđa boja laka, sviđa mi se i na meni. Ja nikad crvene, roze, fuksije, čak ni onu malinu koju sam toliko želela, jednostavno neće. Retke su nijanse koje mi se ne dopadnu na ruci, ako mi se baš dopadnu kao nijanse.
Janko 23.7.2002.

emge

Ja sam najčešće u lila tonovima, to mi se najvuše sviđa. Mogla bih i ovo žuto puder da probam.

moma

Nisam sigurna da volim ove žute, ali probaću sa nekim Essence. Garant imaju sličnu nijansu, a nisu puno skupi. 

Vila

Meni ove bleđe varijante mnogo loše stoje, nikako mi nisu na ruci lepi. Uzela tako neki bež sivkasti, ko zombi da sam bila :girl_haha:
obožavam crvene, pink/fuksija, oxblood, ljubičaste, volim i tamne, tamne, tipa tamno sivu, crnu, teget, volim neke one special, sa štrasom i sl, ali baš neke retke, koje sad kad sam stare potrošila više ne mogu da nađem, i tako....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina