Main Menu

Koliko vam traje pegla?

Started by AnaK, February 12, 2010, 01:00:22 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Elanor

ne bih da vam rusim snove, ali ovo lici na neki kickstarter projekat. a kickstarteri imaju nezgodan obicaj da propadnu, tako da sam sumnjicava da ce ovo videti svetlost dana.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Šteta... mnogo je cakano... mada, nisam sigurna ni da bi završilo na mom veleposedu :lol:

Elanor

izguglala. nije tipican massive fundraiser, ali skupljaju uplate od 80$, da bi bio prvi na redu da kupis masinu kroz dve godine, s 10% popusta (iako se ne zna koliko ce tacno kostati).
ja skepticna :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Elanor, carice :lol: :girl_haha: :kiss1:
Realno, ovo čuda bi mi zauzelo pola dnevne sobe, pa čak i da može odmah da se kupi, morala bih prvo sobu za vešeraj da izmislim  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

A i zamisli koliko se prasine na ovom cudu skupi vremenom  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

pa i treba da ti zauzme pola sobe :lol: vidiš kako su oni srećni što im je zauzelo pola sobe :rofl:

Zumbulica

Zumbulica

A kad smo na temi o peglama, ja jos bolujem sto nisam kupila pre nekog vremena na Limundu ovo:
https://www.laurastar.com.au/product/lift-black/
Kao, necu da kupujem polovno, a bila je u super stanju  :girl_sigh: A novu necu nikad kupiti.
Svidja mi se mnogo ideja o pegli sa ovako nekom "baznom stanicom", jer ja kad peglam peglam gomile odjednom.

Glitter

ne bih se mentalno osecala dobro da mi nesto kao sto je pegla zauzme toliki prostor u kuci (i zivotu :lol: )

Zumbulica

Ja sam smislila gde bih drzala  :girl_haha: a i ne zauzima vise mesta nego usisivac. Sipa se odjednom sigurno litar vode, a pegla ostaje laka u ruci i bas je snazna.

Glitter

Stiv se zanosio u nekom momentu da kupi peglu tog tipa, gde moze da okaci kosulje i vertikalno ih pegla
ja toliko malo peglam da mi ne pravi neku razliku cime cu

Elanor

umrla mi pegla, pa vi podizite ovu temu :baba: :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ups  :nokti2: Sveki tvojoj na dušu, ona je najviše koristila :baba:
Janko 23.7.2002.