Main Menu

Odrasli I Crtani Filmovi

Started by Glitter, May 02, 2009, 11:19:09 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Jao, sad se dosetih šta to beše 'U noćnoj bašti' a nije ni čudo što sam pokušala da ga obrišem iz memorije koliko mi se stužnio. Naime, i B. ga je obožavao, a meni se činilo da traaaaje, onako dosadan i sa besmislenim ponavljanjima. Ali mališanima valjda prija, lepo ih uspavljuje, šta li.

Glitter

ja ne volim pozadinsku buku, vise volim tisinu  :crazy:

dovoljna mi buka i guzva koju imam u glavi :lol:

kalimero

Quote from: Saska on March 30, 2015, 08:41:20 PM
mi imamo tri tv-a i skoro sve vreme dok je neko u kući radi bar jedan, a neretko sva tri. I radio u kuhinji, i bar jedan komp....

:good:
evo sad, upaljena su 3 televizora, 2 kompa, tablet....  :wall: :wall: :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Quote from: Glitter on March 30, 2015, 10:48:30 PM
ja ne volim pozadinsku buku, vise volim tisinu  :crazy:

dovoljna mi buka i guzva koju imam u glavi :lol:
:friends: eventualno pustim neku laganu muziku i to tiho
ali zato mm kad dodje  :lol: on upali tv-glasno, pusti muziku- glasno sa uredjaja, onfa i sbo troje istovremno pricaju meni tako dto bicu da nadglasaju se i medjusobno i da nadglasaju muziku i tv  :crazy:
a meni to smets jer iz raznih rwzliga sam nasetovana da sve zvuke moram da registrujem, obradim ih svestnk pa ds odbacim nebitne a pozabavim se bitnim
I onda mi ne prijw kad me bombarduju silnim zvukovima, a pri tom becina od njih dpada u nebazne
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Blue

ja obozavam tisinu.

i mrzim preglasnu muziku.

mada volim ponekada i tiho tv da radi, da mi pravi drustvo. ali tiho i ne vise od jednog  :-X
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

monochrome

i ja obozavam tisinu...ko bi rekao...nekad sam divljala po rock koncertima sve u 16 :girl_haha:
kod kuce nisam ni znala kako se tiho/tise slusa muzika...
promeni se covek...ja sad uopste i ne volim snimljenu muziku...
volim live mjuz, a sve vise i vise i neke zanrove od kojih mi se ranije dizala kosa na glavi...i tako...
zelja mi je da pocnem da radim nesto sto nece biti vezano za komp.
eto...to bih volila...valjda bih ga onda i socijalno manje koristila...ovako, jedno stalno veze drugo, pa se poremeti spavanje i sve tako u krug...opasno sabotiram samu sebe recently...svega sam svesna, ali nista ne menjam :-[
tv ne podnosim, ali i u nj' buljim cesce u poslednje vreme..bzvz...
vreme je da se vrcem sebi :dog:

Glitter

ja pustim glasnu muziku i onda izludujem po kuci, ali posle toga tisina...omiljena replika detetu mi je shush shush shhhhhh :lol:

monochrome

Quote from: Glitter on March 31, 2015, 11:56:55 AM
ja pustim glasnu muziku i onda izludujem po kuci, ali posle toga tisina...omiljena replika detetu mi je shush shush shhhhhh :lol:

pronadjoh se u ovome :lol: :lol: :lol:
pogotovo kad se zalaufa, pa prica neke kao uzbudljive dogodovstine, a ton lagano pojacava i pojacava :crazy:
pa onda pevaaaaaaa...a i smije se preglasno...

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.