Main Menu

Chick Flick i slicno...

Started by disco2000, October 15, 2010, 12:36:16 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja gledam u četvrtak, sa drugaricom kojoj se mnogo dopao, pa će rado gledati još jednom  :girl_haha: I očekujem da će mi se dopasti, ja sam prava ciljna publika za takve filmove.
Janko 23.7.2002.

disco2000

disco2000

Jao, znate koji je još sjajan?! :rofl: Music and Lyrics (2007) sa Hju Grantom i Dru Barimor... Vrti se ovih dana na TOP kanalu, ko ima premotavanje.
Nešto gledam unazad, Hju je, zapravo, dobar glumac, ne znam što sam ga potcenjivala sve ove decenije... Gledala sam skoro Florence Foster Jenkins i About a Boy, npr.

Lani

Da, ima on i ozbiljnih filmova.
Gledala sam taj sa Drew nešto na preskok jednom, tj. uključila se kad je već počeo, sladak film.

AnaK

Odgledah upravo, baš mi je prijao:

https://www.youtube.com/watch?v=2vdtdXITShk

Čitala sam i knjigu, nekada, sećam se da mi se dopadala, ali se nisam sećala dovoljno detaljno da mi pokvari uživanje u filmu.
Janko 23.7.2002.

Praslin

E, ovo ću baš rado gledati  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Meni je Book club baš legao. Pitak, romantičan i daje nadu da ljubavi ima i posle 65+.
Ali glavnu utisak mi je Džejn Fonda. Ako dočekam 81 godinu, želim kao ona da izgledam :respect:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Simpa je filmić, taman za opuštanje  :good:

Jesi li gledala Grace and Frankie: https://www.imdb.com/title/tt3609352/
sa Džejn Fondom?
Mnogo mi je gotivna serija.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Definitivno mi fali daska.
Gledala sam, u dva dana, Clueless, Mean girls, Momačko veče, Leon profesionalci, 10 things I hate about you, Shall we dance, Blast from the past.. I mislim da sam neki zaboravila.

disco2000

Ha, fali mi daska, a u prvom postu sam tražila nešto za uz dasku za peglanje...

AnaK

Janko 23.7.2002.