Main Menu

Parada

Started by Vila, November 02, 2011, 12:11:01 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Večeras sam ponosna što u Srbiji ipak žive neki ljudi koje nije strah da kažu šta misle.
Večeras sam ponosna na Srđana Dragojevića, Nikolu Koja, Samolova, i ostale - što su ljudi.
Večeras sam shvatila šta zapravo znači Pride.

Ako ne mislite tako, zamislićete se. Ako mislite tako, bićete ponosni.
U svakom slučaju pogledajte film.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

maxic

Uputi me, gdje?  Vrlo rado.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

Quote from: maxic on November 02, 2011, 12:22:20 AM
Uputi me, gdje?  Vrlo rado.

bila premijera sinoc 31.10
tesko da cemo ga mi pogledati uskoro
osim ako ga neko ne okaci na YT pa uspemo na vreme da skinemo
elem ja gledala trailer i ne mogu docekati da pogledam film
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Maxic, nema, tek je počeo da se daje u bioskopima.
Ja ne znam da li imam stomak za film ali ako Dragojević uspe ovim makar malo da promeni preovlađujuću anti-gej histeriju ovde oprostila bih mu čak i lizanje sa socijalistima. ;D
Šalim se, super mi je što je neko konačno progovorio na ovu temu, kad već političari ne smeju (ili ako progovore onda je bolje da nisu :hm:), ali problem je što ćemo film gledati ti, ja i slični a verovatno ne oni koje bi možda i naterao da se zamisle.

stacka

Lani a ako i budu gledali pljuvace najstrasnije po njemu tako da mu dodje na isto. :girl_sigh:
Meni trailer deluje zanimljivo i sigurno cemo ga pogledati.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Drage moje prekookeanske drugarice, nek uzmu neki dinar ovde od karata, pa će neko već okačiti na net film ;)
Lani, Stačka, ja sam stvarno oduševljena koliko normalno film o svemu priča. Mm, koji je imao prilično problematičan stav kad je parada, i uopšte gej priča u pitanju, se vrlo ozbiljno zamislio, i čak nemušto složio sa mnom :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Znaš kako stav će se menjati sporo i polako, a film je samo deo te priče. Po insertim bih rekla da je pitko i duhovito obrađeno, možda se  :pleasantry: nekima :pleasantry: i dopadne.

vrana

Ja jedva cekam da gledam  :clap:

Inace, nisam vatreni ljubitelj Dragojevicevog lika i dela, ali na osnovu trailera bih rekla da je film  :good:

Ovo je intervju Nikole Koje povodom filma, odlican je:

http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/285596/Nikola-Kojo-Mi-smo-ovce-koje-cekaju-klanje
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

I meni je intervju super, retko dobar u Blicu  :good:

Vila

Linga, neka se bar nekoliko glava opameti, pa je film ispunio svrhu.
Mnogo sam srećna štu u Srbiji žive i takvi ljudi, koje nije strah da pruže ruku i budu ljudi.

A inače je humor ooodličan, mi smo se siti ismejali na masu fazona :good:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Nanny Ogg

Quote from: stacka on November 02, 2011, 07:16:51 AM
Lani a ako i budu gledali pljuvace najstrasnije po njemu tako da mu dodje na isto. :girl_sigh:
Meni trailer deluje zanimljivo i sigurno cemo ga pogledati.

Potpis, za obe stavke.

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Nesto ne gledam domace filmove, a Dragojevic mi nije na listi omiljenih, ali cu ovaj verovatno pogledati. U bioskopu.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

R
Quote from: linga on November 02, 2011, 08:30:51 AM
Znaš kako stav će se menjati sporo i polako, a film je samo deo te priče. Po insertim bih rekla da je pitko i duhovito obrađeno, možda se  :pleasantry: nekima :pleasantry: i dopadne.
i ja ovako mislim. Ekstremisticki stavovi se tesko menjaju, ali kod ovih sto su ni tamo ni 'vamo, ili kod onih sto tek formiraju misljenje moze da ima efekta.
Pre neko vece je na tv-u bilo "Šišanje", nismo ga gledali u bioskopu, nismo stigli. Sad smo gledali sa Jovom, jer mi je vazno da kroz komentare cujem sta on misli, a i da on cuje nase komentare.

Gost51

nikola kojo je ljubav mog djetinjstva :D
gledacu film cim mi bude dostupan