Main Menu

Parada

Started by Vila, November 02, 2011, 12:11:01 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Ooo, pa srpski sud ume da donese i odluku u skladu sa zakonom, neverovatno ;D
Ima nade.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Praslin

Ne znam samo da li se setio nasilja iz nemarnosti nad decom u svom gradu  :hm:
To je OK valjda.  >:(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

linga

Quote from: Saska on November 02, 2011, 09:33:17 AM
Ri ja ovako mislim. Ekstremisticki stavovi se tesko menjaju, ali kod ovih sto su ni tamo ni 'vamo, ili kod onih sto tek formiraju misljenje moze da ima efekta.
Pre neko vece je na tv-u bilo "Šišanje", nismo ga gledali u bioskopu, nismo stigli. Sad smo gledali sa Jovom, jer mi je vazno da kroz komentare cujem sta on misli, a i da on cuje nase komentare.

Gledali ga i mi, bez bozira na dobru temu i dobru ideju, totalno nedovršen film  :(

Ali, tek sam sad ukapirala jedan tekst s Njuz.neta :) Snimljen film u kojem ne glumi Nikola Kojo  :lol:

bubi

gledala juce film.
i ne znam sta da kazem.
krenucu ovako;
izasla sam iz bioskopa uplakana.
dok sam ja plakala na zadnje scene drugima to isto bilo smesno.
meni je film tezak,ima provala ali su mi one toliko nebitne.
ne volim Dragojevica ali mislim da sam na problem u vezi gl sagledala i sa druge strane o kojoj nikad nisam razmisljala.
ja imam stav da svako zivi svoj zivot i da me ne interesuje sta bilo ko radi u svojoj kuci.
i tako.
jednostavno ne znam recima da opisem ono sto sam osecala.
mislila sam da idem da gledam komediju i da se nasmejem ali ovo je daleko od komedije i surovo je realno.
ne svidja mi se Dragojevicevo koketiranje i sa Hrvatima,Bosancima i Siptarima jer se tacno vidi da je ciljao na prodaju filma po bivsim zemljama SFRJ.

Vila

Quote from: bubi on November 07, 2011, 11:29:03 AM
gledala juce film.
i ne znam sta da kazem.
krenucu ovako;
izasla sam iz bioskopa uplakana.
dok sam ja plakala na zadnje scene drugima to isto bilo smesno.
meni je film tezak,ima provala ali su mi one toliko nebitne.
ne volim Dragojevica ali mislim da sam na problem u vezi gl sagledala i sa druge strane o kojoj nikad nisam razmisljala.
ja imam stav da svako zivi svoj zivot i da me ne interesuje sta bilo ko radi u svojoj kuci.
i tako.
jednostavno ne znam recima da opisem ono sto sam osecala.
mislila sam da idem da gledam komediju i da se nasmejem ali ovo je daleko od komedije i surovo je realno.
ne svidja mi se Dragojevicevo koketiranje i sa Hrvatima,Bosancima i Siptarima jer se tacno vidi da je ciljao na prodaju filma po bivsim zemljama SFRJ.

I ja sam plakala na kraju filma, čak je i mm imao suzne oči, a on nije lak na suzama. A bilo je i puno tih kojima je bilo smešno...
Koketiranje sa ex-YU ratnicima sam drugačije shvatila - ako može da se zayebava i radi sa onima na koje je pucao, zašto ne bi mogao da bude čovek i normalno se ponaša prema homoseksualcima.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Finalina

interesantni komentari, nema sta.... treba da pogledam film, ocigledno...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

gledali smo sinoc Paradu

hm...zapanjicete se kad kazem da je meni film prepatetican i preplitak za tako duboku temu
meni se steglo grlo samo na jedan kadar, a to je ona faktografija u brojkama kojom se film zavrsava
ako je vec koketirao sa ex "junacima" , mozda je mogao malo dublje to da obradi
ne znam, mozda sam ja vise ocekivala i mozda je problem u mom dozivljaju, a ne u filmu  :girl_sad:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Finalina

e sad' me bas interesuje, a htela sam svakako da da odem da pogledam(o) i sve nesto zaboravim i tako to.... mozda mi dospe u ruke i neki cd....

Blue

da prekopiram sa druge teme (zasluzuje):

Quote from: Blue on January 12, 2012, 09:53:52 PM
pogledala sam i paradu.

meni dragojevic inace nije simpatican, ali moram da priznam da mi je ovaj film zaista vise nego ODLICAN.

i da dodam:

U filmu se obradjuju jako savremene i teske teme, ali sve je protkano humorom. Film tera na razmisljanje i viseslojan je, ima mnogo poruka i simbolike. Svaka cast scenaristi, scenografu i glumcima - odlicno su odradili posao!
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Meni je potpuno fenomenalna Biserka.

Unabebili

Quote from: cici on January 13, 2012, 06:34:02 PM
Meni je potpuno fenomenalna Biserka.

ona mi je hit  :rofl:

martina

pa i moj nekadasnji komsija i sugradjanin Dejan Acimovic je u ovom filmu ( procitah kojicev intervju iz blica na postiranom linku - mis'im koji in depth intervju, 6.5 pitanja, taman da drzi paznju prosjecnom polupismenom 17.godisnjaku - pa tamo pise u coskicu da je i streha ( kako smo ga zvali) tu)

nemam komentar, nisam gledala film, ne vjerujem ni da hocu, osim slucajno. i jes mi drago sto se ovaj kojo ugojio, nisam samo ja   :dance1:

ako jos nadjete ugojenog nebojsku bakocevica, srce ce mi biti na mjestu potpuno 8)

eh, da, slazem se sa ovima sto ne misle da je jedan film dovoljan da se promijeni misljenje masa. ali negdje mora da se pocne. mozda je bolje da je, kako neki kazu, plitka komedija - ljudi ce bar da gledaju. nema puno mazohista kao ja koji uzivaju da gledaju folmove tipa dogville
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

disco2000

Na ovom forumu nas ima :lol:

martina

Quote from: Marty Maraskino on January 13, 2012, 09:20:13 PM
Na ovom forumu nas ima :lol:

:bighug: :kiss1:
mah, ovaj forum je mjerilo bas - nicega. bijego od stvarnosti  :l_moto:

stvarnost je vise kao :navijaci:

hahaha, mrak emoticon :)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost