Main Menu

Filmovi za decu

Started by margo, June 01, 2009, 11:43:15 AM

Previous topic - Next topic

Sorciere

Quote from: Nanny Ogg on June 01, 2009, 12:30:01 PM
Ja obozavam Lavirint..mislim da ga napamet znam  :-[
I ja ga obozavam....

Samo, ja cu jos malo da pricekam sa pustanjem tog filma Nini. Mislim da je za malo stariju decu (za uzrast 7-8 godina).

Ja sam pre neki dan kupila komplet od tri decija filma i pustila jedan po njenom izboru (Elfe) i gledala je bez prekida skoro pola filma... 
Nina 23.04.2006.

Nanny Ogg

Ma..film kao film- stvarno nista specijalno, mislim, pa za decu je  :girl_haha:

Ali Dejvid Bouvi  :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Praslin

Quote from: AnaK on June 01, 2009, 12:36:37 PM
Sve sa titlom, ako ima. Kad gledam sama, još i nekako. Da simultano prevodim detetu - nema šanse  :-[
Imam bez titla, ali ću da vidim da nađem titl pa da vam ušniram.

Hoćeš možda i "Ta divna stvorenja"? To imam takođe bez titla i ne verujem da mogu da nađem titl (možda i mogu)), ali to nije mnogo važno jer je to doumentarni film o životinjama. Koliko se sećam, tvoje dete se zanima za životinje?
http://www.imdb.com/title/tt0071143/
evo nekoliko linkova
lav: Animals are Beautiful People scene

pijano prase: Warthog

hijena: Hyena being outsmarted

opijanje: Animals Getting Drunk

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Ja uvek plačem na Ta divna stvorenja  :'(

Finalina

Quote from: AnaK on June 01, 2009, 12:09:45 PM
Super, tema :)
Janko je za sada okrenut crtaćima, ali najavila sam E.T-a ovih dana, jer je još oduđevljen Wall-e-jem.
Sad ću pogledati šta je Lavirint .  :-[
Ja se sećam Snežne kraljice (ili tako nešto).
ekstra tema
:clap: za ideju E.T
ne znam ni ja sta je lavirint

Quote from: Lani on June 01, 2009, 12:15:35 PM
Sećate se zimskog bioskopa svakog zimskog raspusta?
jao da :love32:

AnaK

I meni je Ta divna stvorenja u svesti kao tužan :( Volela bih da ga imam, hvala. Ali sa ovoliko emisija o životinjama, na novim kanalima, koje odgledao, ne očekujem spektakularne utiske kakve je na mene imao :(

Mislim da od svih koje ste se setile imam samo E.T-a. Moramo da probamo da nađemo  :love32:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Videću ja da okačim neke linkove tokom dana.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

rafa

Moji obozavaju Garfild (sinhonizovan  :clap: :clap: :rofl:), Sam u kuci 1, 2 i 3 deo, Hari Potera, Narniju, razne neke Bozicne, Lesi, look who's talking.

Apsolutni Teodorin trenutni hit je Camp Rock  :D , a voli i Princess Diaries, ice princess, pa onda neke dve sestre bliznakinje koje su bile razdvojene i srecu se u summer campu (zaboravih kako se zove), i moram da priznam da je gledala vise puta i obozava Legally Blonde.  :rofl:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Sorciere

Quote from: rafa on June 01, 2009, 01:30:21 PM
Moji obozavaju Garfild (sinhonizovan  :clap: :clap: :rofl:), Sam u kuci 1, 2 i 3 deo, Hari Potera, Narniju, razne neke Bozicne, Lesi, look who's talking.

Apsolutni Teodorin trenutni hit je Camp Rock  :D , a voli i Princess Diaries, ice princess, pa onda neke dve sestre bliznakinje koje su bile razdvojene i srecu se u summer campu (zaboravih kako se zove), i moram da priznam da je gledala vise puta i obozava Legally Blonde.  :rofl:

Parents trap. Moj favorit je taj film iz 1968. :love32:
Pustila sam ga skoro Nini ali nije bila zainteresovana...
Nina 23.04.2006.

margo

Meni je najgore sto se potpuno razocaram kada gledam ponovo sve te filmove posle dvdeset i kusur godina. Npr. bas Lavirint; sve vreme sam se pitala sta me je to nekad toliko ocaralo.
Mina 25.07.2003.

AnaK

Margo, odakle ti filmovi? :trep:
Janko 23.7.2002.

margo

Imam odred letecih hakera koji radi za mene:)

Ako imas brz internet mozes da ih skines kao torrente npr. odavde http://isohunt.com/torrents/?ihq=the+labyrinth
Mina 25.07.2003.

mango

Nas apsolutni hit svih vremena je Narnia, prvi deo. A posle nje Petar Pan i Shrek, isto prvi deo.

Inace, ja sam imala vrlo ambivalentan odnos prema Sneznoj kraljici. Beskarajno sam je sa plasila i obozavala u isto vreme. Pre par meseci je Matija imao kao izbor za lektiru i ubedim ga da procitamo (njegov izbor je bio iskljucivo prema broju strana bajke, a SK je podugacka :) ). Malo je reci da je bio odusevljen. Bas bih mogla i film da nabavim, ako neko ima.

MissL

Jao Parents trap, ET, Eni, Heidi :'( :'( :'( Divna tema za jaukanje i cmizdrenje  :lol:
Fliper  :love32:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani