Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

gasha

Quote from: glitter on April 29, 2009, 12:34:39 AM
Quote from: gasha on April 29, 2009, 12:32:13 AM
od svih tv serija, gledam najvise Winks i Galactic Football
;D
winx mi nije nesto ali je zato galatik  :dance1:
da znas, i ja preferirem GF
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

Nista, preci cu i na Tjudore :)
Mada vise volim SF, to sam zaboravila, Zvezdane staze sve zive i nezive verzije :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

DekiTaja

Quote from: Dusica on April 29, 2009, 12:19:39 AM
Ja sam ljubitelj SF-a...
Ako nisi gledala, možda bi ti se svideo Battlestar Galactica. Serija se upravo završila, trajala je 4 sezone i definitivno je najbolja SF serija koju sam ikad gledao (iako se meni lično poslednja sezona malo manje dopala).

Jel gleda ko The Office? To nije loše a i kratko je... tako da se da uklopiti uz ostale obaveze...

Dusica

Quote from: abraxas on April 29, 2009, 12:54:21 AM
Ja sam ljubitelj SF-a...
Ako nisi gledala, možda bi ti se svideo Battlestar Galactica. Serija se upravo završila, trajala je 4 sezone i definitivno je najbolja SF serija koju sam ikad gledao (iako se meni lično poslednja sezona malo manje dopala).

Pocela da je skidam, nju sam i planirala. Cenim da cu brzo odgledati, ne znam sta posle toga, mozda Heroes?

Xe

Ja sam ljubitelj SF-a...

Jel gleda ko The Office? To nije loše a i kratko je... tako da se da uklopiti uz ostale obaveze...
The Office sam gledala englesku verizju, tacnie original. Kako Ameri ne umeju da kopiraju engleski humor, necu da gledam.
Battlestar Galactica se zavrsila, ali je prekjuce krenuo spin-off, napisala sam tamo na Bureku kako se zove, sad ne mogu da se setim.

Dusica

Zaboravih, uskoro bi trebala da krene i Stargate Universe ali mislim da nece biti u istom fazonu kao prethodna dva SG

Dawn

Caprica, Xe, Caprica!
Morala sam da naučim :rofl:

dmi

Quote from: Kafica on April 29, 2009, 12:25:56 AM
Čekam da mi Oli da GA  :girl_in_love:

nece d amoze, ja otela :mrgreen:

vracam cim narezem
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

:ph34r:

meni je Dinastija neprevazidjena  :shout:

DekiTaja

Quote from: Dawn on April 29, 2009, 01:05:14 AM
Caprica, Xe, Caprica!
Pa baš si morala? :P

Quote from: Xe on April 29, 2009, 01:02:23 AM
Ja sam ljubitelj SF-a...

The Office sam gledala englesku verizju, tacnie original. Kako Ameri ne umeju da kopiraju engleski humor, necu da gledam.
Battlestar Galactica se zavrsila, ali je prekjuce krenuo spin-off, napisala sam tamo na Bureku kako se zove, sad ne mogu da se setim.
Spin-off (Caprica) kreće tek sledeće godine, ali kažu da neće biti ni nalik na BSG...

Nisam gledao britansku varijantu The Office, ali u američkoj je glavna uloga poverena Stivu Karelu, što je meni bio dovoljan razlog za davanje šanse seriji... I, iskreno, nisam se pokajao.

Britanska varijanta The IT Crowd je isto dobra (profesionalna deformacija :) ), ali na žalost snima se samo 6 epizoda godišnje. Kao ni ti The Office, ni ja nisam gledao američku varijantu ove serije.

Xe

Quote from: DekiTaja on April 29, 2009, 07:15:22 AM
Quote from: Dawn on April 29, 2009, 01:05:14 AM
Caprica, Xe, Caprica!
Pa baš si morala? :P

Quote from: Xe on April 29, 2009, 01:02:23 AM
Ja sam ljubitelj SF-a...

Spin-off (Caprica) kreće tek sledeće godine, ali kažu da neće biti ni nalik na BSG...

Nisam gledao britansku varijantu The Office, ali u američkoj je glavna uloga poverena Stivu Karelu, što je meni bio dovoljan razlog za davanje šanse seriji... I, iskreno, nisam se pokajao.

Britanska varijanta The IT Crowd je isto dobra (profesionalna deformacija :) ), ali na žalost snima se samo 6 epizoda godišnje. Kao ni ti The Office, ni ja nisam gledao američku varijantu ove serije.
Pilot epizodLa emitovana pre neki dan. Mozes da je skines slobodno

DekiTaja

Quote from: Xe on April 29, 2009, 09:15:07 AM
Emitovana? Ta reč zvuči suviše ne-piratski... :)
Ja sam odgled'o pilota na TV kanalu rapidshare-a pre petnaestak dana... :D

Xe

Quote from: DekiTaja on April 29, 2009, 09:29:41 AM
Quote from: Xe on April 29, 2009, 09:15:07 AM
Emitovana? Ta reč zvuči suviše ne-piratski... :)
Ja sam odgled'o pilota na TV kanalu rapidshare-a pre petnaestak dana... :D
Ima neko nestripljiviji i od mene... :smajlikojiseklanjaizsvesnage: ;D

disco2000

Lost, IT Crowd, My Name is Earl, stali sa Herojima, za sada, Tjudori, Scrubsi, Dr H na TVu samo...

Lani

Will i Grace obavezno kad naletim na njih. Mogu sve epizode da gledam po sto puta, obožavam ih  :girl_haha:
GA, CSI New York, Criminal minds, Scrubs, Boston Legal, ali to sve isto kad naletim, nijednoj od tih serija ne znam tačan termin  :-[
I pošto nam je najčešće uključen Fox Life, često gledam u prolazu sve te neke sitkome koje daju.