Plašionica - kutak za ljubitelje horora

Started by Nanny Ogg, August 10, 2009, 01:36:12 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

itacka

the ring i ghost ship su smejurija,nemojte se truditi da gledate uopste nisu strasni,hide and seek nje horror nego psiho triler i ako ste mozda gledali secret window onda ste i odgledali hide and seek,verujte mi na rec  :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

itacka

Leptirica (Butterfly) (1973)

zbog ove scene nisam mogao da spavam kao mali,ostala mi je urezana u secanju do dana danasnjeg,sad kad sam je pogledao i nije mi nesto strasna   :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

chokoladica

Meni ova tema smeta. Stalno citam "Pishaonica"  :lol:

chokoladica

Ajde opisi scenu mene stra' da pustim. Jel Leptirica domaci film?

itacka

ej bre gledaj slobodno,imao sam otprilike 5 ili 6 godina kad sam je gledao tad mi je sve bilo strasno,specijalni efekti su vr'   :)))))   nije strasno uopste,i ne mogu da prepricavam onda bi morao ceo film da prepricam malkice je povezano posto je ova scena maltene na kraju filma  :))))

i da domaci je film   :))))
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

chokoladica

itacka

a ti odgledaj scenu,imash josh scena na YT ova ti je kazem zadnja koliko sam uspeo da snimim  :))))
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

itacka

http://www.imdb.com/title/tt0200800/plotsummary

evo procitaj drugi tekst,i onda pogledaj scenu i mozes da kazes da si odgledala film  :))))
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Glitter

IT mi je nabio srta` od klovnova za ceo zivot, ona scena kad zena siri ves...brrr
Decu kukuruza sam takodje gledala u mladim godinama...ono noge ruke lete drndanje isl
Danas ima varijacija na temu horora, cujem da su horori azijske produkcije ubedljivo najgori ali nisam imala priliku, a ni zelju da pogledam...
Posle Isterivaca djavola nisam spavala 5 dana, ali sam ipak pogledala i drugi deo koji je blago receno smesan
Leptiricu sam gledala kao mnogo mladja i zubi su mi hit :crazy:

itacka

jao IT koji je to vr',secam se iz 2 dela je bio na 3-cem kanalu    :beast:

inace leptirica na imdb-u ima ocenu 8.4 od 10   :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Glitter

Quote from: itacka on August 10, 2009, 10:12:11 PM
jao IT koji je to vr',secam se iz 2 dela je bio na 3-cem kanalu    :beast:

inace leptirica na imdb-u ima ocenu 8.4 od 10   :crazy:
pa kad nisu razumeli plot in english  :crazy:

chokoladica

Pa dobro, stvarno je urnebesno, mada za ono vreme..ipak..