Plašionica - kutak za ljubitelje horora

Started by Nanny Ogg, August 10, 2009, 01:36:12 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Oba su bila ove godine na Festu. Ja umesto da gledam neki od ta dva odgledah Creepy.  :wall:

http://www.imdb.com/title/tt4900708/

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Da valja ne bih se zalepila glavom u zid.  :rofl:

Ma totalno blah, nit je triler nit je horor, mislim pokušava kao da bude triler ali rupa u priči na sve strane, kao švajcarski sir.

Nanny Ogg

Tja.. Preskočiću

E da, nije klasičan horor (tj ako mene neko pita nije horor uopšte :girl_haha:) ali je dobar A girl walks home alone at night http://www.imdb.com/title/tt2326554/ Ima sjajnu muziku i uopšte zvučne efekte

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Naleteh danas, kod mm FB frenda, pa...

Aterrados (2017)
Filmove strave i užasa gledam od malih nogu a tako su se nekada nazivali pre nego što se udomaćio rogobatni strani izraz ,,horor" i poprilično sam oguglao na sve vrste aveti, čudovišta i manijaka fabrikovanih u holivudu. Mislio sam da je nemoguće da mi i jedan film utera stravu u kosti, izazove užas u svesti i grozomoru u duši.
Sve do sinoć.
Svaka preporuka!
(Saša Robnik)

Opširnije, uz, rekla bih (nisam mogla da čitam, stra' me) spojlere, u spojleru.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Janko 23.7.2002.

Lani

Imam ga ja na Netflixu, nije strašan uopšte. Gledala sam ga sa mm i Ivom pre par meseci.
U par navrata smo se zasmejali, što baš i nije neka preporuka za horor film. :lol: U suštini dobra ideja ali trapava egzekucija.

AnaK

E super, meni delovalo... Pa se setih vas hororičarki  :girl_haha: :kiss1: Moji živci ni Criminal minds više ne mogu da hendluju :nokti:
Janko 23.7.2002.

Lani

Draga, gledaj ovaj slobodno.  :girl_haha:
CM su meni uvek bili strašni. :nokti2: Baš dosta epizoda me je isprepadalo. Zato sam i prestala da gledam jer su počeli da preteruju.

AnaK

Imaš li neku preprouku za strašni horor, pita mm, ni on se dugo nije uplašio. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Hereditary, Us, The invitation, The ritual, The autopsy of Jane Doe... Oni mi sad padaju na pamet.

AnaK

Hvala, preneću. Da gleda sa ćerkom kad nisam tu :lol:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000