Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

bubi

Ja verujem da ćeš ti sa svojim kulinarskim sposobnostima usavrsiti hrono kuvanje.  :bighug:

bubi

Margarita

una, ja mislim da je tebi najbitnije da se dovedes u red i ne preskaces obroke :baba:
znaci, ono: na nogama od 7, a doruckovala u 17, da zaboravis :bighug:
u ovoj hrono ishrani mora da se jede :D

monochrome

Lani

Bubi  :balavi:

Quote from: bubi on January 03, 2015, 07:03:18 PM
Una,
jedeš dok se ne najedeš  ;)
Poenta je da se dobro najedes za doručak.
Kasnije i nećeš biti mnogo gladna.
U početku su uvek "oči gladne", posle ti ni organizam a ni psiha neće tražiti mnogo.
Poenta je da što duže se pridrzavas da ti predje u naviku.
Kad znaš da možeš i burek i pitu da jedeš pa i slatko u odredjeno vreme nemaš taj osećaj "uskraćenosti niti želje".

Ovo je skroz tačno, posle nedelju dana ponekad sebe bukvalno teram da jedem.

Una, imaš i ovde dosta ideja za obroke.

http://hronokuhinja.rs/hrono-jelovnik-za-pocetnike/

Unabebili

hvala, devojke...sad cu da sednem i napravim sebi meni za 15 dana

kod mene je poenta da se drzim nekog pravila koje mi je neko zadao

moje greske su ovo sto mardz kaze, ne jedem ceo dan do 17, onda dohvatim ono sto mi je pod rukom

ovo je jedini nacin, da sebi zburickam za sutradan skoro sve , tipa ubacim u kesu i povrce i meso i stucem u rernu
izvadim, napakujem u kutiju za posao i toliko od mene

to cickanje i pickanje svojih obroka - to kod mene moze da se zaboravi  :crycry:

kad sam na dijeti, ma koliko dugo bila na istoj,
ja to jednostavno otaljavam na nivou da nisam gladna

mnogo ce ladne vode da protekne dok ja ne pocnem da uzivam u  hrani bez testa i slatkisa

a do tad, kao vojnik...po moranju  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Moze li meso i sampinjoni, vidim nigdje nema te kombinacije :ces:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Deda

Ne mesaju se 2 protina  pa ne , ali kad se izadje iz restrikvije moze ponekad.
Ja stalno jedem meso iz kese, nema sanse da spremam sebi. I jos obozavam ono grilovano povrc iz Maxija .
Moze ujutru i hleb od koprive- tostiran. Kad spremim hleb uvece, mm ga obavezno pojede do ujutru  :lol: :crycry: . Ima i onaj blog hronomen , isto ima dobre recepte
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Da, može i hleb od koprive.
Dado, ili meso ili šampinjoni, ne može oba.
Napravila sam hleb, krećem i ja ponovo od danas  :clap:, neću da čekam ponedeljak. Taman sad imam cilj da se malo upristojim do Ivinog rođendana, za 3 nedelje.

Una, ako već nisi, obavezno se učlani u onu hrono grupu na FB što su ti devojke rekle, ne samo zbog recepata, žene postavljaju slike tako neverovatnih transformacija da to ne može a da te ne motiviše.  :)

bubi

Ja jutros napravila gibanicu sa heljdinim korama.
Savršena je ispala.
I ja se mislim od sutra da izbacim mlečno.
Dva meseca sam bila bez istog pa 15 dana sam jela, uglavnom kefir i feta sir.

Lani

Ja mlečno ne izbacujem... uglavnom jedem mladi sir, mocarelu i onaj low fat kefir... a nekad varam i sa mlekom u kafi.  :-X

Unabebili

Ja kafu bez mleka ne mogu. Pokusacu sa sojinim.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una, sojino mleko isto ne bi smela u principu, negde sam pročitala da sme samo bademovo ali nisam nikad pokušavala da ga pronađem, verovatno ima po zdravim hranama.

AnaK

Imaju bademovo i lešnikovo, sad i u malim tretrapacima od 0.2l, u merkatoru i svim većim marketima. Meni je kafa s mlekom od lešnika slatko malo savršenstvo.
Janko 23.7.2002.

bubi

Imaju ta mleka u DM da se kupe, ali proveriti šta u sastavu imaju.
Mleko ne ide u hrono.
Meni ionako ne prija a volim nes kafu kao i kapucino ali posle bogu dušu.