Main Menu

Happy Meal

Started by AnaK, March 20, 2010, 08:49:23 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja ne mogu da se setim kad smo mi na rođendanima počeli da pijemo coca colu.
Sećam se zato onih jupi i kokti u staklenim flašama.  :girl_haha: :girl_in_love:

cici

Kakve veze ima koliko godina imaju?Pije se ono što ponudiš, ko neće ne mora.


nelly

dobro je,već sam pomislila da sam ja luda  :crazy:
ni ja deci ne dajem gazirano i poludim kada na mom rodjendanu se majke zgranu kako nema koka-kole :wall:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Xe

Ni nama nisu davali kad smo bili mali. Secam se da smo koka kolu pili za Novu godinu, to mi je bilo kao praznik  :rofl:
A u restoranu uvek narucujem kiselu
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
, kod nas nemaju light kola varijante.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Meni je ok starijoj djeci ponuditi na rodjendanu, iz razloga sto ce je  u suprotnom sami traziti. I mi smo je uvjek na rodjendanima pili, cak se i pretvarali da je pijemo ( mjesali je sa gustim, da izgleda kao  da je pijemo)
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

:ph34r:

ljudi od kad ja nisam vidjela JUPI ... postoji li to visebtw sirom u tubi sam odusevljena :rofl:

stacka

Ja coca colu ne pijem vise od 5 godina, prestala sam tada da pijem sve gazirano. Sizim jer se I. naliva njom kao blesav, pitam se samo dokle ce :sissyfight: Aleksa trazi da pije  jer vidi njega ali sam mu ja lepo objasnila da coca colu pije samo tata i niku drugi, ni mama, ni babe, ni dede i to za sada prolazi...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

I meni je OK za rođendan u V razredu. To su već pubertetlije koje misle da su velike. A ako već slavim rođendan detetu, cilj mi je da se lepo oseća i da se lepo provede. A ne da ga drugari zezaju da je beba :)

Mm i ja pijemo koka-kolu, Janko žarko želi i popije ponekad po par gutljaja kad super jede. Jednom u dva meseca, u proseku  :wall:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Ja ranije gazirano nisam opste pila...do prije dvije godine  :wall: sad pijem Zero...povremeno... uz mm-a sam i ja pocela, on obicno je pije u rucak :wall:

Sergejko nije probao, niti ce... koliko god budem mogla to da kontrolisem...trazio je jednom  jer je vidjeo da pije moj sestric...ali ja sam ga toliko uplasila da je odustao...nisam mu nikad branila...jer kod nas to ne pali, bas kontra...trazio je "ono sto pije Milos" i ja sam rekla: ok, idemo u prodavnicu da ti kupim...ALI  :lol: nemoj da mi se zalis ako te bude peckao jezik  :-[ :rofl: i on je cutao do prodavnice i nazad...kad smo stigli kuci ja pred njim sipam koka kolu u casu...i to namjerno je izmuckam da bolje pjeni i sisti  :rofl: eh kada je vidio to...  :rofl: bilo je: ne...majka...ja necu, hvala ti :rofl: to ce da me pece  :rofl:  :-X

vise nikad je nije trazio...a cesto je na stolu...

Lani

Ivy dobar metod.  :)
Ja imam problem što Iva gleda zaovinog malog koji pije koka kolu razblaženu vodom  :hm: a ima 8 godina. Mada, on se i sokovima naliva, mlečni zubi su mu bili potpuno izjedeni od sokova, pa se ta opsednutost sokovima nije prenela na Ivu. Nadam se i da će sa kk biti tako.
Ona je tražila par puta kad me vidi da pijem nešto gazirano i ja sam joj dala da proba neki od tih sokova mislim fantu i njen komentar je bio da je sok ljut. Pa sam joj rekla da i kk spada u te ljute sokove. Tako da sad kad god vidi nešto sa mehurićima uvek pita jel to onaj ljuti sok.  :lol:

cici

Sve to važi dok su mali :lol: Posle im se naprasno svidi :lol:


Blue

Quote from: Lani on April 30, 2010, 11:57:24 AM
Mada, on se i sokovima naliva, mlečni zubi su mu bili potpuno izjedeni od sokova, pa se ta opsednutost sokovima nije prenela na Ivu.

ja sokove po stetnosti skoro pa izjednacavam sa tim svim gaziranim picima i izbegavam maximalno. sve je to manje vise voda, mnogo secera , aroma, boja + neki beznacajni procenat nekog ostatka voca.

od kada sam pocela da pravim sama cedjeni sok od citrusa, nema sanse da bih ikada vise mogla da pijem kupovni od pomorandze ili grejpfruta. neuporedivo bolji ukus. to je minut posla, zaista i ne razumem da je nekome tesko da ga prirodno napravi. naravno, ne preterujem ni u tome.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Xe

Nacedila sinoc grejp u kiselu, bilo je bas osvezavajuce.
Ovaj trazio da se danas casti kolom, ubicu ga, majke mi  >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

ja pijem kokakolu 'o prazniku'
poslednji put mislim negde za NG

Vanja je probala, i mislim da joj se dopalo
stajala čaša pored kompa, i ona videla da nije uobičajena neprovidna šolja (sa kafom), već nešto durgo, i krenula da uzme čašu, nagnula, prislonila usta, mislim da nije ni ceo gutljaj probala, vratila čašu, napravila facu i otišla
kad posle 3 minuta, vraća se još po gutljaj
pa još

i od tad čaša ne stoji nikad (pa ni o prazniku) pored kompa

probala je kiselu vodu, ali to joj se nikako niej dopalo, valjda nije slatka, šta li :rofl:

a klinac od moje profanke, imao je oko 4-5g kad je u meku probao kokakolu, pije, pravi facu, priča "jao što je ovo lepooooo" a faca govori suprotno :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Mi imali nekog rodjaka sto je radio u Coca-Coli, taj nam je slao gajbe i gajbe  iste i to u staklenim flasicama. Nikad nam nisu branili da pijemo.
Taj rodjak je (Bog da mu dusu prosti  :propovjed:) pokojan, pa se ne plasim da ce neko iz firme :pleasantry: da procita :lol:
Neda obozava koka-kolu. Mi kuci ne kupujemo, u kafice ne idemo na pice, ali ako negde vidi pa joj se pije - ne branimo i to daje dobre rezultate. Za slavu npr, stoje gajbe kk , ona ne popije ni pola case.
Pije jedino kad je deda jednom nedeljno izvede u igraonicu ili kafanu  :pleasantry:, to je restoran Potok u onom nasem kompleksu u Ja( Elanor i Fina znaju  ;))
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006