Main Menu

Happy Meal

Started by AnaK, March 20, 2010, 08:49:23 PM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Donesite kod mene  :D
Ocekujem uskoro moje proljecne mrave, koji mi napadaju i mikroskopske mrvice na podu, taman da testiramo da li bi probali i Happy meal  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

emge

Temu nisam otvarala, mislila sam da je skupljanje igračaka iz Happy Meal-a :lol:

ALi, kao nevjerni Toma ne vjerujem da je ovo zaista ovako.
I ja mislim da pomfrit već posle par sati ne liči ni na šta, a čini mi se da mu se i izgledom vidi da je bljaks.
I da se baci na zemlju blizu mrava, buba i tako to.. sumnjam da bi ga zaobilazili.

aleks

mi idemo u proseku jednom godisnje. nekako, ne padne nam na pamet.
dete do sada 2 puta, prvi put u prosle godine, i drugi put bas ovog vikenda.
sumnjam da moze da stoji bas nepromenjeno godinu dana. ne znam.
ne uzbudjujem se vise oko hrane toliko. kad se setim da 2,5 godine nije probao sunku ni nistaod toh preradjevina, bas sam imala vremena ... :crazy:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Quote from: emge on March 22, 2010, 10:34:21 AM
Temu nisam otvarala, mislila sam da je skupljanje igračaka iz Happy Meal-a :lol:

:blink: :burko:
Janko 23.7.2002.

Lani

:rofl: :rofl:
Tek sad videh šta je emge napisala.

maripoza

Quote from: lakalut on March 22, 2010, 09:23:42 AM
pamtim da mi je jednom, (doduse u inostranstvu) stajao paradajz zaboravljen vise od 3 meseca i nije istrulio/ubudjao se- nista! :crazy:
I meni isto. Posle nekog vremena, kad sam ga presekla, onog unutra uopste nije bilo, prosto je nestalo, a onaj omotac okolo ostao lep, debeo i crven, kao kada je kupljen.

Al nemam pojma sta bi se s happy meal-om desilo. Ne zelim da testiram. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

MissL

A moja banana iz fioke :lol:
Ljudi vi ne bi verovali :lol: nazalost ed. na kraju sam je bacila :lol:
Dala mi u nekom trenutku koleginica bananu, koju ja naravno nisam pojela.
Kako sam redovna u sredjivanju fioka na poslu, do narednog otvaranja je proslo brat-bratu sest meseci... Vadim kojesta, gledam sta je bre ovo jbt, obrni okreni, banana :rofl: :rofl: Spljostena tvrda crna, kao neki mali bumerang :lol: :lol:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Tchi

volim povremeno, smeta mi sto sam posle jednog big maca za tri sata gladnija nego sto sam bila
a u trudnoci kao linga posle svake vezbice ili neceg u domu zdravlja pravo mac, pomfrit u krilo u kolima to mi je bilo uzivanje i do kuce je gotov

Lani

Jao ja sam se u prvoj trudnoći bila navukla na sladoled sa čokoladom.
U ovoj se takvim porivima uspešno odupirem. Još uvek... :lol:

emge

Quote from: AnaK on March 22, 2010, 10:51:59 AM
:blink: :burko:

:bighug: :bighug: :bighug:

Ja se sjećam nekih super igračaka iz Meka koje sam srijetala kod prijatelja. MIslila sam da je sada akcija skupljanja nekih moćnih igračaka. Nisam mislila ništa loše :kiss1:

Marta mi nije tip za mek, ona više voli supu nego krompir i meso, pa ne idemo još uvijek. Od svih krompira, najviše voli pire. Tako da čekam da još malo poraste, pa da krenemo makar ponekad umjesto ručka :lol:

MissL

Mislim da stiv ziv ne bi pojeo hamburger, ali one nuggets voli.. na majku :lol:
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Janko voli samo tost, a nuggets može da pojede. Ništa drugo (osim krompirića, ofkors)
Janko 23.7.2002.

MissL

ovom se desi da kaze da ne moze sav pomfrit da pojede :hm: :wall:
Stiv 24.11.2003.

Lani

Iva hoće samo nuggets ništa drugo, čak ni pomfrit što mi je čudno, obično ga klinci vole.

aleks

moje dete je prvi put pojelo dve porcije nuggetsa, mnoooogo su mu se dopali :nesvest:
ovo pre neki dan, samo pomfrit.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010