Main Menu

Gdje drzite torbe/tasne ?

Started by Ivy, September 06, 2009, 12:53:27 AM

Previous topic - Next topic

anelore

Bas mi se svidja, a moja Santa da ne razmislja nego da mi ovo odmah poruci  :girl_haha:

Margarita

a ja hocu da se uclanim u avon, pa moze preko mene :turpija:

cici

To kad imas mesta i dovoljno plakara.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

martina

haha, kontam cici misli da smo glupi  :lol:
ja cu ovu temu da iscitam detaljno, treba mi neko rjesenje...

a plakara, cici, draga, nikad dosta, ja imam sigurno vise od prosjeka na forumu, al opet nemam gdje ovo da stavim dok stogod ne bacim

al stvarno pocinjem da razmisljam o ideji da pobacam 50% stvari koje imam... neki dan sam se rijesila dosta torbi, al opet ostalo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

a ja planiram da napravim plakare i da onda krenem da bacam
bice tesko  :crycry:, ali moracu
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

ma meni je najgore sto nemam vremena da sjednem i rasclanim sta mi je sta... a volje za bacanjem imam, nisam uopste sentimentalna, a i gomilu stvari sam kupila i ne nosim, jasno mi je da nikad i necu

sad sam prestala da kupujem, malo me popustilo ludilo, pa kontam da mi je prilika
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

emge

vojka

kod mene je kombinacija ludila  :-[ :wacko:
imam komponentu sentimentalnosti, na to dodato suludo kompulzivno razmisljanje "mozda ce zatrebati, a ako bacim, a ne mogu da nabavim, sta cu onda  :nokti2:" a sa druge strane ne podnosim prenatrpanost  :ljut: volim neki srednji minimalizam, ako se to moze tako nazvati
plus mm-a koji je klasican hoarder  :lol:
sve u svemu  :lol:,
vec nas vidim ostarele, a porodicno osvanuli u nekoj emisiji, zatrpani djubretom  :crycry: :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

Quote from: vojka on October 14, 2013, 03:24:29 PM
kod mene je kombinacija ludila  :-[ :wacko:
imam komponentu sentimentalnosti, na to dodato suludo kompulzivno razmisljanje "mozda ce zatrebati, a ako bacim, a ne mogu da nabavim, sta cu onda  :nokti2:" a sa druge strane ne podnosim prenatrpanost  :ljut: volim neki srednji minimalizam, ako se to moze tako nazvati
plus mm-a koji je klasican hoarder  :lol:
sve u svemu  :lol:,
vec nas vidim ostarele, a porodicno osvanuli u nekoj emisiji, zatrpani djubretom  :crycry: :lol:

crna vojka :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Ne vidi se više šta je bilo u Avonu, a ja zaboravila. Ako je ovako nešto, praštajte :lol:

https://www.bonami.cz/p/bily-zavesny-ulozny-box-na-kabelky-jocca

Janko 23.7.2002.