Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

ja vrisnem kad sednem na kompletno podignutu dasku, tj direkt na solju pa maltene upadnem unutra  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Glitter

Quote from: kalimero on September 24, 2014, 09:52:07 PM
ja vrisnem kad sednem na kompletno podignutu dasku, tj direkt na solju pa maltene upadnem unutra  :sissyfight:
desilo mi se jednom cini mi se kod ex sveki :lol: :crazy:

martina

Quote from: kalimero on September 24, 2014, 09:52:07 PM
mm sjedi na solji. pa tako naucio i ovu dvojicu, nije na moje insistiranje, ne bi mi to ni palo na pamet
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Margarita

jao, i ja tako nekad upadnem u solju, cesce nego sto sednem na poklopljenu
ali pdeskakanje resa, joj mislim da bih i ja kao pepin muz, resila makazama :-[

Lani

Mi što upadamo u WC šolje, to sve znači da nemamo gabaritne pozadine, zato bolje da ćutimo i da budemo srećne što je tako.  :lol:

kalimero

ne zalim se ja na moju pozadinu, vec na podignutu dasku  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

cici

Na sta sam odgovorila i ja isto vise nije vazno :lol:

prevodilica

vojka

Pepi, za tm-a :friends: ja Sam kod mojih sa 18 god isekla rese  :lol:
Nana me je gledala kao smrtnog neprijatelja  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

monochrome

pa kako bre upadate u wc solju i sedate na poklopce!!??? :lol: :lol: :lol: :think:
meni je valjda uprogramiran proces dizanja poklopca :crazy:

monochrome

nisam nikad sela ni na golu skoljku, ali sam jednom sela u gacama i ispiskila se :-[

Lani

Jao mono  :rofl:
Pa otkud znam, znaš ono kad ustaneš u pola noći, pa si sav pospan i bunovan i rasejan. Ja se nekad stvarno ne setim daske.

Xe

MM je sve što ste nabrojali: i pedantan i aljkav i zapišava i briše i čisti, i ostavlja sve, apsolutno sve ormariće otvorene, i baca peškire na pod i skuplja peškire i stavlja u mašinu i širi veš, i prska svuda dok se tušira i briše krpom pločice iz kade.
Izluđuje me samo to oko WC šolje, ali, izluđuje. :shout:
On podiže dasku, ja spuštam, tu smo pola-pola. Upala više puta, mogu da računam da mi doope nije preveliko onda  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL