Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Evo teme  :clap:

Quote from: Summer on January 30, 2015, 10:40:33 AM
Nemamo jos temu 2015  :o :o sta nam je ove godine  :baba:

ja danima pretrazujem, svako vece provedem na drugim plazama  :rofl:

htela  sam opet nesto blizu plaze, da je lepo, a nije mnogo skupo, da nije na kasandri ni tasosu, dosta nam je bilo po 2 godine za redom. razmatrala sam sitoniju, ali nisam mogla da spojim da mi se svidja mesto, apartman, lokacija...svideo mi se jedan koji nude za 90 eur dnevno u junu, bas preterano   :stop:

osim sitonije, razmatramo pilion, svidja mi se onaj vranin smestaj od prosle godine, ali iz agencije su poslali upit da vide da li ce primiti bebu u studio  :crazy: nije lako naci smestaj sa troje dece  :rofl:

Quote from: moma on January 30, 2015, 10:48:16 AM
I ja isto cekam temu :D
Ne znam sta bih...
Znam samo da je opet termin sredina jula
Razmisljam opet o Nea Rodi, ali bih radije nesto tako na nekom drugom mjestu, mada ovo ispunjava sve sto mi treba...

sad navalite  :rofl:

MissL

Ja cu samo da se polijem sa mnogo vode za ovu godinu :rofl: :voda: :voda: :voda: :voda:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

Quote from: MissL on January 30, 2015, 10:56:32 AM
Ja cu samo da se polijem sa mnogo vode za ovu godinu :rofl: :voda: :voda: :voda: :voda:

slutis neko more :rofl:

mi smo dobili ponudu od folklora - grcka, 5 punih pansiona+prevoz, po ceni 150-170 E po osobi
mogu da idu roditelji, braca, sestre, rodbina, komsiluk, nema ogranicenja

cici

Lani

Mi ćemo opet na Tasos, samo da se dogovorimo, tj. mm da vidi na poslu kad može da uzme odmor.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

mi (tj mm) trenutno planiramo prolecovanje jer mi jubilarni rodjendan pada za vreme uskrsnjeg raspusta. andaluzija, 6 dana :girl_in_love:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

jao, andaluzija  :girl_in_love: :girl_in_love: to mi je jedna od najvecih zelja kad su putovanja u pitanju  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Elanor

s decom, naravno, da ne bude zabune :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

MissL

deca nisu problem... u Andaluziji :lol:

Divno :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

cici

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Svakako moram da trazim nesto gde mogu relativno lako da stignem posto kolima vise nije opcija.

Deda

I ja intenzivno trazim, mm bi me oduvao vidimali ako nece , hocemo deca i ja  :turpija:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Ja ne tražim ništa, ne znam ni da li ćemo ići, možda bude neki last minute ili ću opet preko AirBnb...