Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Lani :bighug: kako su iva I una?

bubi

Finalina

lani :bighug: super da ste to brzo i dobro resili, ali bas bez je bez veze ovo pre...secam se da nam se mnogima ucinilo da je lepo, a i cena je bila obecavajuca da je stvarno dobro mesto ...nego, kako su ti deca?

Zumbulica

Lani, bas bezveze  :bighug:
A na slikama izgleda super, taj potez je divan.

Mi smo ove godine bili potpuno opusteni sto se tice ritma, kao da smo, sve i da smo hteli, mogli drugacije sa velikom decom  :lol: Na kraju smo isli na plazu oko 12  :crazy: i izlazili uvece tek oko 10  :crazy:
Nismo puno obisli ni ove godine, bili smo na Gioli koja je stvarno spektakularna .... Jelena je zamislila da nezagrejana skoci sa najvece visine, pa je ipak skocila par puta postepeno do prve do najvece. Sunce, vrucina, nigde hladovine i gomila ljudi.
I dalje smo zaljubljeni u Tasos.
Domacini su nam divni, kao i svake godine, neverovatno gostoljubivi. Bakica nam je svako jutro donosila ustipke sa listovima sveze nane  :balavi: ili pitu sa sirom, nanom, tikvinim cvetom .... Jeli smo paradajz iz njene baste i neku salatu sa debelim, sitnim listovima koja je fenomenalna. Kuca i basta su joj ciste i uredne kao apoteka, divna je bakica  :girl_in_love:

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Zumbi, ponovi link za vaš smeštaj , pliz  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Vockica

Usli u Srbiju.....ovovo nam je bilo mozda najlepse i najopustenije letovanje.  Imali smo fenomenalno drustvo. Prvo Dawnici zbog kojih smo se i odlucili da idemo u Flogitu. Na kraju Aleks sa porodicom..Ja sam odusevljena!!!! Divniiiii! Deca su se super slagala a i mi odrasli. Sto se mene tice mozemo sve da ponovimo sledece godine.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Zumbulica

Quote from: AnaK on July 31, 2015, 01:18:52 PM
Zumbi, ponovi link za vaš smeštaj , pliz  :girl_in_love:
Nema link  :lol: ali okacicu slike kasnije kad stignem ... ove godine smo, iskusno, slikali sve pre nego sto smo uneli stvari. Obicno se setimo tek 4. dana kad nas mrzi da raspremamo  :lol: Slikali smo i taj drugi apartman u momentu kad je bio prazan.
Apartmani su u novoj kuci kod sina i snajke, u prizemlju, bakica zivi u zivopisnoj starinskoj kucici (od 200 kv) u susednom dvoristu.
Sve je novo, spavaca soba sa dva spojena singl kreveta, ormarom, klimom i tv-om, hodnik, veliko kupatilo .... druga prostorija je veca od sobe sa mini kuhinjom u uglu, stolom i stolicama i krevetom na razvlacenje velicine velikog troseda. I u njoj ima klima i tv. Ispred je sto sa stolicama, samo za taj apartman .... Povrsina je ukupno oko cetrdesetak dvadrata ...
nastavicu se ...

Dacko

Nastavi obavezno, ovo deluje sve bolje i bolje...  :girl_in_love:
A kako im se najavite ako nema linka i nisu na netu?

Zumbulica

.... Mozda je mana sto je prizemlje, ali je ujedno i debela hladovina. Ima roletne, mreze na prozorima, mi se osecamo potpuno bezbedno. Meni je mana i to sto duseci nisu najudobniji, ali sve je besprekorno odrzavano i cisto, posteljinu i gomilu peskira nam promeni peti dan.
Prakticno je u centru, linijski izlazi pravo na restoran Armeno, samo sto je, recimo, peti red kuca uzbrdo.
Mi placamo 35 eura dnevno, a taj malo veci je 40, on je navodno za pet osoba.

Dacko

Mi smo u SM bili i u prizemlju pre tri godine, kad smo nenadano produžili letovanje za 5 dana pa našli samo takav smeštaj, ali osećala sam se skroz bezbedno, prosto je mesto takvo.
I cena je super, ali kako se dogovorite unapred, mejlom ili telefonom? (Ne pitam da ti zauzmem mesto sledeće godine, razmišljam se zapravo da odem ovih dana. :girl_haha:)

Zumbulica

Quote from: Dacko on July 31, 2015, 01:42:37 PM
Nastavi obavezno, ovo deluje sve bolje i bolje...  :girl_in_love:
A kako im se najavite ako nema linka i nisu na netu?
Nama su prve godine rezervisali prijatelji koji su tu bili, prosle godine je MM zvao i rezervisao na tarzanskom :lol: a ove godine sam zamolila Rafu da nazove  :girl_in_love:

Dacko

Ček, ček, ako je to onaj isti gde si prošle godine bila, onda mislim da ga ima na netu, je li to ovo:
https://www.bookingthassos.com/accommodation/thassos-apartments/maries-skala/thomas-house

Zumbulica

Dacko, ti si genije  :blink: :bighug: Nisam znala da ima  :girl_haha:

Dacko

Ubacila sam to u Bookmarks još onomad kad si ga pohvalila, da ga i mi isprobamo ako nas uhvati čežnja za SM.

Lani

Girls  :bighug:
Sad smo ovde i bas je lepo, prostrano, cisto, svetlo, odlicna terasa, kuhinja veca nego moja kod kuce.
Na ulazu je u Limenariju iz pravca Skale Maries, pedesetak metara posto se prodje skretanje za Iris gold, vi sto znate Tasos, da imate ideju gde je. Kuca je od onih gore na uzvisenju, tako da ima i lep pogled na more.
https://nikana.gr/sr/smestaj/viewproperty/giota-studios-limenaria/95
I jeftinije za 10 eur/po danu od onog prvog.  :hm: :clap: :crazy:

IVa i Una su dobro, trenutno smo u apartmanu, malo se sklonili od sunca, pakleno je vruce. POnasam se normalno sa njima, jedino sam stavila veto na sladolede prvih par dana i ne dam im bas da divljaju po vodi kako bi inace.

Vocko welcome back. :kiss1: