A jel ima neko... :) kupanje u kadi vs tuširanje

Started by janavi, June 20, 2010, 02:26:56 PM

Previous topic - Next topic

janavi

da ne kupa dete tako što puni kadu?

AnaK me bacila u zbun, totalni.

Ja se ne kupam tako što punim kadu, za sebe, nikad, ne volim to, samo tuširanje.
Otkad je V prerasla kadice, manju pa veću, nikad joj nisam više kadu napunila. Prosto mi je to nepotrebno. Kupanje služi da se opereš. Tačka.
Kad ne peremo kosu, tuširam je tako što stoji u kadi, kad peremo kosu, sednem je, operem kosu, onda ustanem, istuširam i kraj.
To traje 10-15 min sa sve oblačenjem.

Igranje sa vodom, puni se lavabo, igra se stojeći, traje 10 minuta (toliko maksimalno traje i bilo koje durgo igranje), i to radimo leti.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Mi imamo tuš kabinu tako da punjenje kade svakako nije opcija ali i da imam kadu ne bih je punila, nema šanse. ;D Slažem se da voda služi za pranje ne za igranje.
Počeli smo da je tuširamo čim je počela stabilno da stoji (naravno i tad smo je pridržavali da se ne oklizne) i to je bilo tu negde oko 2. rođendana, pa i pre.

AnaK

Ja povremeno sebi punim kadu, to mi je vrhunsko uživanje. A Janko se samo tušira ili po kazni, ili kad baš mnoooogo okasnimo. On obožava, oduvek. Imamo razne igračkice za kupanje. Imam utisak da ga to baš opušta, a mislim i da je dosta naučio o nekim zakonitostima zapremine, gravitacije i tako to.

Janko 23.7.2002.

AnaK

Voda samo za pranje, a ne za uživanje  :blink: :nesvest:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam u roditeljskoj kući imala kadu i punila sam je možda jednom godišnje.
Meni je to gubljenje vremena, kao što mi je gubljenje vremena npr. ručak koji traje duže od pola sata. Glupo je poređenje možda.

NikkiL

Pa mi se cesto tusiramo samo, nekad punimo kadu kad bas hoce da se igraju, kupaju lutke isl..

A u BG ni nemamo opciju kade posto imamo tush kabinu  :innocent:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

aleks

ja :diva:
nikada, ali nikada nisam detetu napunila kadu. mm napunio prvi put pre 10 dana. kod nas je to problem jer nam je topla voda ogranicena, nema zezanja  :lol:

i kad bih imala prilike, sigurna sam da ne bih. gubljenje vremena, posle jedva isteras dete iz kade...ne znam...dobro, ja sam od onih strozih, da ne kazem nadrndanijih  ;D
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

janavi

ja kao Lani
imam kadu, ali nikad je nisam napunila
iskreno, sad ne znam ni zašto sam je kupila :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Kako smo svi različiti :) Meni je kupanje baš baš opuštanje, i kad sam premorena malo šta mi tako prija. Uz to, najbolje razmišljam kad mi glava lebdi u vodi, i kad imam neki problem, čvarim se u kadi namenski, i čekam da mi sine rešenje. Često deluje :)
Janko 23.7.2002.

janavi

evo sad pokušavam da se prisetim kad sam ja poslednji put bila u kadi, napunjenoj
kad sam imala slomljenu nogu, 7 razred, pa vežbala u vodi :rofl:

janavi

i moram da priznam da mi je drago da ovog puta nisam u manjini :rofl:

Lani

;)

A da, i iritira me ona silna para i vrućina koja se pojavi u kupatilu kad se puni kada.  :crazy: Kad mi je vruće i kad se znojim nema šanse da se opustim.

AnaK

Pa ja ne pravim saunu, i ne znojim se, samo uživam  :girl_in_love: Šokirale ste me  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Pa neminovno je da se stvori para ako ti je voda vruća.  :think:

Deda

Ja sam od skoro pocela da ih kupam tako sto punim kadu i to ih zajedno kupam- stavim so za kupanje ili penu- ali to radim samo kad su dobri  :lol:. Nebidjen mi je smor i nerviiiiiram mm samo tako ali oni toliko to vole da ih kupam sve cesce TAKO. I ja volim ali nekako nemam kad da se izlezavam pa da praznim kadu  :girl_cray: :girl_cray:. Tople vode imam non-sttop tako da volim i dugo, dugo  tusiranje za sebe
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006