Main Menu

Kupovina prvih cipelica

Started by slatka, May 20, 2010, 12:04:13 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Kako su medene  :girl_in_love:

U zdravlju ih nosili i u njima prohodali  :clap:

Ajte zene, ne dram'te

slatka

gasha

jako su lepe , jos zamisljam u njima male krofnaste nogice  :love32:
i slatkine i mashine
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

pra-sence

Super su vam cipeliske :clap:.

Sad kad je Tchi spomenula i sandale,palo mi na pamet da pitam da li i sandalice mogu da budu "cipelice" za prohodavanje?? Nemoguce da dete mora  da nosi prave cipele po najvecoj vrucini a??

Tchi

sigurno da mogu, cini mi se da sam vidjala, nego jel ti stefu jos za prohodavanje planiras?

pra-sence

ma jok,ovo pitam cisto informativno :).

vec dva dana mu obuvam starke koje je dobio od sveki kad je imao 6m..totalno sam zaboravila na njih a vec su mu knap posto su br 20. Znam da nisu dobre za stopalo, ali nece mu nista biti od par nosenja ;D.
Mi smo vec kupili sandaliske :)

Tchi

starke  :love32: cuvaj ga da ne iskrece nozicu u njima, one nemaju ojacanje za zglob

Glitter

postoje polusandaliske za prohodavanje :)

Lani

Iva je imala bebeće roze starke, obuvene jednom-dvaput.  :(

dmi

Quote from: Tchi on May 24, 2010, 09:45:31 PM
starke  :love32: cuvaj ga da ne iskrece nozicu u njima, one nemaju ojacanje za zglob

moi nikada nismo nosili cipelice ni sandalice koje idu preko zgloba i nikada joj se nije desilo da iskrene nogu.
sta vise pedijatar nam je savetovao da cipelice budu ispod zgloba da bi ga lepo drzale
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Tchi

ma ispod zgloba su i nase, ne mislim na duboke, nego starke su mekane, nemaju ojacanje na zadnjem delu

dmi

Quote from: Tchi on May 25, 2010, 08:36:51 AM
ma ispod zgloba su i nase, ne mislim na duboke, nego starke su mekane, nemaju ojacanje na zadnjem delu
da da u pravu si.
mada sma ja shvatila da si mislila na one sto idu preko zgloba, meni to jezivo neudobno izgleda
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Tchi

ja sam htela da mu kupim starke kao nehodajuce iste kao moje, ali mi bilo mnogo 2000 za nehodajuce paticice