Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Blue

ma pojma nemam, povuklo me je da ih kupim, jer su relativno jeftini za tu marku. ali mi se cini da ih preterano necu nositi za sada.

uzasno su me privlacili neki narandzasti (bilo je par nijansi, manje i vise kremastih ili drecavih, sve za 6 EUR), ali to je tek, pretpostavljam, zahtevno  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

od narandzastih ako naletis na A roll in the Hague kupuj, on je savrsen

Blue

pogledacu. jako mi se ti narandzasti u sustini svidjaju ovako u bocici, ali da li bih ja to nosila i kako bi to izgledalo uz odecu, nisam pametna  :think:

Glitter

ovaj je poseban stvarno

reci ce ti i cici koja ne voli narandzaste lakove :lol:

Blue

mene nesto Hague u imenu odbija, ali verujem na rec i provericu da li ga ima  :turpija:

Blue

sada sam pogledala na internetu. lep je, ali jako intenzivan.

moj komsija kanadjanin (od 200kg), je tako neki lak nosio na noktima na nogama za kraljicin rodjendan.  :girl_haha:

disco2000

Tako se iskazuje poštovanje :lol:

cici

To je jedini narandzasti lak koji imam i mislim da sam tu i stavila tacku na narandzaste. Taj je savrsen bas kako treba.

Lani

Blue  :clap: Piruetu imam i ja, pink Suzi nemam.
Narandžastih imam 5-6, ali najdraži mi je Opijev Call me Gwen-ever. On je malo muljkav tj. mutan, kako ja volim, ovo je dosta veran svoč.

Glitter

Lani

Jeste, malo je mirniji od Haga i ostalih na taj fazon. Mada ja nemam ništa protiv ni tih drečkastih, naprotiv.  :turpija:

cici

E to je narandzasta koju ne volim.

Blue

lep mi je jako i ovaj narandzasti od Lani, ali zahteva takodje savrsen oblik noktiju, cini mi se  :think:

ja od kada je zumbulica rekla za lak od Glitt da je zahtevan, samo se preispitujem koji je zahtevan, a koji nije  :lol: i dosla sam do zakljucka da jarko crveni nije zahtevan uopste, a tamno roze umeju bas da budu zahtevni.  :turpija:

Glitter

The berry thought of you je savrsen :love32:

Glitter

Blue 'zahtevnost' nekog laka je stvar individualne percepcije
Verujem da boje u kojima se osecas komforno smatras manje zahtevnim nasuprot onima u kojima nisi toliko komforna
Ali je def individualni osecaj i ne bih ja tome pridavala previse znacaja