Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vila

Troponin i d-dimer su u redu. Onaj treći čekam još, on će biti sutra.
Čula sam se sa dr, kaže da odem i do neurologa, a da sledeće nedelje kod njih na kliničkom uradim i ergospirometriju.
Ići ću sutra kod dr opšte prakse, da mu tražim upute, i da vidim ima li išta pametno da predloži....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Elanor

jesi li odnela stolicu na analizu?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

To je već urađeno pre mesec dana, bilo negativno
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vojka

Nema veze, ponovi pregled stolice
Ako mozes
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Finalina

ja se nadam brzoj analizi i dijagnozi, kao i da sve bude u redu.... odmori, bice bolje pa sta god da je, a verujem da je ovo samo jedan malecki krahić forme u tvom organizmu

Quote from: vojka on September 24, 2015, 08:45:30 AM
Nema efekta jer su ti eritrociti prazni, nemaju dovoljno hemoglobina, Fe u sebi
Da prenose kisepnik
Srce I misoco I mozak ti ne dobijaju dovoljno O2
Pa srce radi brze, to osecas kao lupanje, pokusava da nadoknadi to sto fali kiseonik
A I ono samo dobija manje hrane a radi jace
Pa dublje dises Ali problem je u toke sto Nema sta da nosi Taj kiseonik kji udahnes
Dakle, prvo stolicu na anlizu da Nema krvi
Pa kod gastroenterologa, dobrog nekog,
Pa ako on iskljuci gastro bolesto
Kod hematologa
:bighug:
kakva si ti divnica  :girl_in_love:  i pametnica  :kiss1: 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: Vila on September 24, 2015, 09:33:58 AM
S njima i sa vama je sve lakše :love32:
divan je  :love32: , pored tebe  :kiss1: , naravno ;)

... i ako možeš poslušaj Vojku  :bighug:

Quote from: Urbana on September 24, 2015, 08:06:24 PM
Vilo a da nije u pitanju `samo` menopauza i njeni raznorazni simptomi, u svakom slucaju treba ti odmor i nekako da svedes stres na najmanju mogucu meru....
Ajde da se brzo oporavis, nadam se da nije nista strasno, ali pokusaj da manje brines.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Praslin

Draga, baš si me zabrinula  :bighug: :bighug: :bighug:

Koliko sam sad pročitala, tebi se stanje rapidno pogoršava, nema vremena za čekanje.

Obavezno poslušaj Vojkicu, pa kod gastroenterologa i hematologa  :kiss1:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vockica

Vilo, bas se namuci  :bighug:.

Poslusaj Vojku  :kiss1:!!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

draganaa

Quote from: Vila on September 24, 2015, 04:57:14 PM
Kardiolog je gledao i gledao, i još uvek ne vidi šta je uzrok svemu. Našao je da imam neki blok na desnoj grani (šta god to bilo) ali pošto nemam neki stari EKG, ne može da zna da li je to novo ili staro. u svakom slučaju, ne liči na uzrok ovakvog stanja.
Dala sam krv da mi urade d-dimer, troponin i BNP. Ako je taj d-dimer povišen, ići ću na urgentni da mi urade skener plućne arterije. Ako nije, nemamo pojma šta mi je i dalje, onda ću verovatno i na ergospirometriju....
On je sjajan lekar, a to što radi na kliničkom je svakako dodatni veliki plus, jer zna i može da me pošalje gde treba, ne moram i dalje privatno....

Blok desne grane imam ja. Nemam nikakvih simptoma, a koliko sam skapirala dr koji mi je to prvo video, ne bi trebela ni imati. Uglavnom se sa tim radjamo.

Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Vila

Danas ću kod dr opšte prakse, da vidim za gastroenterologa i hematologa.... I da vidim ima li on neku ideju....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Zumbulica

A jel u medjuvremenu cinis nesto za sebe, jel se odmaras?
:bighug: :bighug: :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Ništa drugo ni ne mogu :(
Ustajem samo kad moram, mm je preuzeo sve aktivnosti po kući, Ksenija pomaže....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

disco2000

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.