Main Menu

Gradovi Evrope

Started by Margarita, January 08, 2014, 09:37:17 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Vidim letovanje se vec uveliko planira, ali mene zanima nesto drugacije.

Volela bih da odemo na neko putovanje za vreme uskrsnjeg raspusta. Zelja imam mnogo, iskustvo nikakvo :lol: a o finansiranju cu misliti sutra :rofl:
Na listi su mi: Bec, Budimpesta, Solun, Prag.
Da li se vise isplati ici preko agencije, ili kombinovati nesto u sopstvenom aranzmanu? Od prevoza bismo koristili autobus. Koliko je komplikovano i kakav se smestaj moze naci? Nemam bas nikakvo iskutvo na tu temu, a ako mislim da putujemo za Uskrs, vreme mi je da pocnem sa pripremom :lol:

Rado bih isla i na onu neku kruznu turu, tipa Venecija-Pariz-Barselona, sve u nedelju dana, ali mm nije zainteresovan da toliko vremena provede u putu. :rofl:

Na kraju mozda i ne bude nista od mojih planova, ali bar da malo procaskamo  :girl_haha:

Saska

Mi smo išli u raznim varijantama, i svaka ima svojih prednosti i mana. Ako ćete busom, možda nije loše preko agencije, koja će vas odvesti tamo i smestiti, a vi posle knjigu u šake i sami po gradu.  Mi smo tako išli u Ljoret de Mar i Barselonu-grupu smo viđali samo u autobusu.

Kad smo išli sami, onda smo smeštaj nalazili preko bookinga ili preporuka, i to bolje neki stan/apartman nego hotel, jer može da se nađe jeftinije, a sa decom vašeg uzrasta hotel poskupljuje.

Budimpešta i Solun su prilično blizu, Beč malo dalje, za Prag je već ozbiljan put.

cici

Ja bih samo da sugerisem da izbegnete bas dane oko samog Uskrsa katolickog, sve ce biti zatvoreno, ne znam sto mi je u glavi da ove godine padaju u isto vreme.

Finalina

tako je, istog su dana oba ( 20.aprila )

cici

disco2000

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

malo, ali za nas sasvim dovoljno :lol:

Margarita

cici

Pa nije raspust samo ta tri dana, na to sam mislila.

Finalina

hajde malo unesite preciznosti u te vase polemike :punish: , a ne ja da vas dopunjavam :lol: 

cici

Evo, raspust pocinje 17.4. do 4.5. ima se vremena koliko hoces.

Margarita

ma koji ti kalendan gledas? :blink:
raspust je od 17.04. (cetvrtak) do 23.04. (sreda)
posle se ne ide u skolu od 01-04. maja, ili je 06. slava, pa ne znam da li mi je bas to vreme za putovanje

vrana

mi smo bili u solunu za uskrs, sve je radilo i bilo je vrlo zivahno

ja bih se najpre odlucila za solun, jer ce biti lepo, toplo i suncano, put vam ne traje preterano dugo, ima svasta da se vidi, grad je mnogo lep, a i plaze su blizu  :girl_in_love:

budimpesta mi je malo vec dosadila kao destinacija, svaki put kad odem, obidjem sve ista mesta  :crazy: ali ako niste do sada bili, i ona je lepa za tu kratku varijantu

u becu i pragu nisam bila

a inace genralno sam uvek za sopstvenu reziju, nadjes lepo smestaj tacno kakav ti odgovara, i na kojoj lokaciji, spram sopstvenih interesovanja i potreba, i bog da te vidi
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

stacka

I mi imamo ovaj kalendar po Mardz, bilo bi mu mnogo ponovo 2 nedelje u cugu :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Jao :lol: gledala sam kalndar skole slikanja :rofl: i jos se cudim kako dugacak raspust :lol: