Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ja kad ne znam sta cu stvarno ne znam sta cu :lol: kazem deci da izvade neki :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Kako to mislite da vam neko drugi bira lak?  :lol: :nokti2: Mogu eventualno da biraju između dva ponuđena.
Ja sam probala par puta, sa mm i Ivom, baš da vidim šta će da izvuku, ali reakcija je uvek bila...

Tako da... ipak ne.  ;D :rofl:

cici

Ali biraju od lakova koje posedujes :lol:

Lani

Cici, pa valjda me ti razumeš. To što neki lak imam (i samim tim odobravam i volim) ne znači da sam baš u tom trenutku raspoložena za njega.  :turpija:

cici

moma

Quote from: Lani on June 24, 2015, 09:39:39 PM
Kako to mislite da vam neko drugi bira lak?  :lol: :nokti2: Mogu eventualno da biraju između dva ponuđena.
Ja sam probala par puta, sa mm i Ivom, baš da vidim šta će da izvuku, ali reakcija je uvek bila...

Tako da... ipak ne.  ;D :rofl:
ovako :D

Lani

Sinoć sam, pošto mi je bilo dosadno, samo zavukla ruku u kutiju i rekla, šta izvučem to ću da mažem. Probajte i vi, zabavno je.  :lol:
Super sam prošla, izvukla sam CG Get outta my space, on mi je taman za ovo sunce. :clap:

kalimero

:rofl: odlicna ideja.....

mogla bih i ja tako popodne.....

juce sam imala ovaj (na onom drugom browseru mi ne radi kopiranje samo slike  :crazy:)

mislim, imam ga i dalje i veceras cu tek da menjam, ne mogu tokom dana nikako
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: Lani on June 25, 2015, 01:12:05 PM
Sinoć sam, pošto mi je bilo dosadno, samo zavukla ruku u kutiju i rekla, šta izvučem to ću da mažem. Probajte i vi, zabavno je.  :lol:
Super sam prošla, izvukla sam CG Get outta my space, on mi je taman za ovo sunce. :clap:
Probala i ja pa zavrsila kao ova tvoja iz prethodnog posta, ni jedan od ponudjenih mi se nije mazao :D

U DM u Nevesinjskoj Essie na snizenju.

Lani

cici

Nisam bila ali su 475 i 685 din. nesto se mislim da prosetam sad jer mi treba nesto drugo iz dm-a. Imas neku zelju :D

Lani

Pa i nemam....  :think: Hoće da dolazi ova letnja kolekcija, u kojoj je Chilato?

cici

gasha

je li to samo danas ili i sutra
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.